Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd ludzie mają pieniadze na te wszytkie luksusowe przedmioty???

Polecane posty

Gość gość

Mówi się wszędzie że jest bieda, kilka milionów Polaków ledwo co wiąże koniec końcem a tu proszę wystarczy tylko wyjść z domu i widzi się luksusowe samochody warte powyżej 100 tyś zł, domy wspaniałe itp. i tylko nie piszczcie że wszyscy pracują za granicą bo w to nie uwierzę:(

Gość gość
Z pracy.

Gość gość
kredyty, unikanie placenia podatków, spadek po rodzinie, ja tez sie zastanawiam nad tym często skąd ludzie mają pieniądze, na moim osiedlu 3/4 ludzi siedzi w domu a żyje i to całkiem nieżle, dopoki nie poszlam na macierzynski to nie widziałam tego, a jak zostalam w domu to szoku doznałam, tak naprawde na całą ulicę byłam jednostką ktora rano o 7 szła do pracy a wracała o 18, tu każdy siedzi w domu a żyje

Gość gość
no widzisz synku...ja np . uczyłam się od 7 do 40 roku życia, z drobnymi przerwami, od 20 roku życia pracuję i tak przez 20 lat doszłam do sensownego stanowiska i stać mnie na pewne rzeczy

Gość gość
Ja nie odczuwam biedy:) Sama mieszkam w bardzo ładnym domu, chodzę do prywatnej szkoły, w wakacje lecimy do Kenii, moi rodzice jeżdżą leksusem i nie mamy zadnych kredytów. Po prostu sobie na to zapracowali. Tata jest menadźerem w średniej wielkości firmie a mama jest architektem.

Gość gość
polacy to rzadko chyba wierza w kariere tylko w prace jak za komuny uczono dlatego te klopoty 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA

Gość gość
Z Dubaju

Gość gość
Ot, prymitywne myslenie: jak siedzi w domu, a nie zachrzania na 7 do fabryki, jak ja to juz nic nie robi. Ja jestem architektem, mąż dziennikarzem prasowym. "Siedzimy w domu", a jednak ciężko pracujemy. Trudno pojąć, co?

Gość gość
Tak z pracy już to widzę i na miesiąc masz 1500 zł tak jak większość Polaków. I sobie kup samochod za 200 zł lub weź kredyt na niego, Powodzenia w Banku

Gość gość
Zależy co kto widzi jako luksus, domu i samochodu bym w to nie wliczała. Jacht, samolot własny, kilka posiadłości za granicą... to już można nazwać luksusem.

złodziejstwo, dopłaty z unii na fikcyjne biznesy, lewe renty inwalidzkie, lekkie dobrze płatne prace po znajomości również na fikcyjnych stanowiskach

Gość gość
"Tak z pracy już to widzę i na miesiąc masz 1500 zł tak jak większość Polaków" Nie jestem jak "większość polaków" pytających skąd inni mają pieniądze. Wali mnie to. Martwię się tylko skąd JA będę miał pieniądze i zarabiam.

Gość gość
Kreyty, kochana, kredyty :P 90 procent spoleczenstwa na kredytach jedzie :D Z pozostalych 10-ciu procent polowa kombinuje jak moze (zwyczajne zlodziejstwo, dotacje, oszukiwanie skarbowki itp ) a tylko 5 procent spoleczenstwa uczciwie i ciezko na swoj majatek zapracowala.

Gość gość
Żeby dostać kredyt trzeba mieć kasę na jego spłatę. Dziwne, że cały naród np. nie jeździ autami za kilkaset tysięcy. Co za rozumowanie.

Gość gość
Kredyty drogi autorze/autorko.