Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ag19000

moja szwagierka syfiara nie umyła jeszcze okien

Polecane posty

Gość gość
Na serio jesteś nie normalna.brat kocha swoją żonę,uprawia z nią sex,ona pracuje więc ma prawo być zmęczona a ty siedzisz w domu i wymyslasz.

Gość gość
'mąż nie wychodzi z domu' hahahahaha padłam xD musicie mieć bardzo ciekawe i udane życie :D ja nie wiem, że ty nie umiesz pojąć tego, że to ty jesteś nieudacznicą życiową a nie twoja bratowa. w dzisiejszych czasach kobieta powinna mieć wykształcenie, zarabiać, rozwijać się a ty co robisz? pierzesz obsrane gacie swojemu budowlańcowi i podłogi szorujesz. to przerażające jak żałosna i ambitna jesteś. a dla bratowej szacun, pracuje dziewczyna a w wolnej chwili może woli postukać się z twoim bratem albo winka się z nim napić a nie okna szorować kretynko.

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=3i8oZDgvlkI

Gość gość
Autorko dla ciebie obiad i czyste gacie to powód do dumy????Ja pracuje,piorę jak mi sie chce,mojemu mężowi i dziecku to nie przeszkadza.Wolimy pobyć razem a nie sprzątać jak potłuczeni :-P zajmijm ty sie dziewucho swoim życiem,bo n a s r a n e to masz nieźle

Gość gość
Szwagierka pracuje, rozwija się, a ty siedzisz w domu. Jak siedzisz w domu to chyba normalne, że robisz obiady, Ona pracuje zawodowo, więc tego czasu ma duuużo mniej niż ty. Jesteś żałosną, zazdrosną i zakompleksioną kurą domową, która nie ma własnego życia.

Gość gość
Dobrze ze nie jesteś moja szwagierka bo bym ci przywaliła w pysk za takie słowa :-P mam nadzieje ze zostaniesz sama jak palec z tym swoim obsranym obiadem i dziurawymi majtami !!!!

Gość gość
12:19 jej bratowa pewnie nawet nie ma okazji do tego, bo perfekcyjna pani domu obsmarowuje ją jedynie z pojebaną mamusią i na kafe :D :D :D a najlepsze jest to, że ani słowa nie pada o tym, żeby brat się żalił czy miał z tym problem, za to największy ma stara i siostra :D

Gość gość
PROWO! myślę, że laska to wymyśliła, świetnie się bawi i ma ubaw z tego topiku. Pisanie o procesji na Boże Ciało i siarze, że okna nie umyte - nie zdziwiło was? PROWO jak nic

Gość gość
Gość 12.42 Mnie już chyba nic nie zdziwi :-) ale w pysk i tak by dostała gdyby to była moja szwagierka fuj

Gość gość
a ja myślę że ta laska tego nie wymyśliła tylko po prostu jest wredna zazdrosna baba i jej matka też i są jeszcze takie kobiety co wszystko w domu robią nie pracują tak jak to było za dawnych czasów w małych miasteczkach

Gość gość
nie z przymiotnikami piszemy osobno, do podstawówki tłuku

Gość Ag19000
Jesteście zazdrosne karierowiczki zarabiające marne grosze że mam dobrego męża , i że on zarobi na rodzinę a ja mam czas dla dziecka, mam ugotowane i czyściutko w domu a wy jak moja bratowa macie syf, wasz mąż głodny i zły w wiecznie pogniecionej koszuli, wasze dziecko gorzej się rozwija

Gość gość
Oooo garkotluk już ugotował i przyszedł sie wyżyć na kafeeee bo mąż pewnie zadzwonił ze pózniej wróci :-P rozumiem ze ty z własnego doświadczenia piszesz o marnych zarobkach :-P