Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żywe zainteresowanie facetów?

Polecane posty

Gość gość

Idę odebrać przedmiot z allegro. Wchodzę, facet się na mnie gapi, natychmiast się zrobił rozochocony na mój widok i milutki. Idę do salonu piercingu. Wchodzę, chłopak unosi wzrok znad lady. Od razu widzę błysk zainteresowania i słyszę charakterystyczną gadkę. Zagaduje mnie na śmierć. Idę z dziewczyną braciaka ulicą. Nagle ona mówi 'ooo, ale się za tobą oglądają!'. Zdziwiona pytam 'gdzie?!'. Na to ona 'no ten chłopak się patrzył jak tuż koło niego przechodziłaś i tamten też'. Kiedyś rozstałam się z koleżanką. Idę sobie spokojnie. Przy kolejnym spotkaniu ona 'jak się rozstawałyśmy to taki facet tak się za toba oglądał i przy tym poprawiał nerwowo włosy, że się śmiać chciało'. GDZIE?! JAK?! Jakim cudem? Ja, osoba o zwyczajnych rysach i zwyczajnej, szczupłej, ale dalej zwykłej figurze. Mają lepsze.. Nie, nie chcę tony pomówień o bycie księżniczką, pseudoskromną, zdjęcia etc. Ja chcę was tylko zapytać dziewczyny, czy też nie wierzyłyście w siebie.

Gość gość
niektorzy po prostu wygladaja sympatycznie i przyciagaja wzrok

Gość gość
Podobnych sytuacji było jeszcze sporo. Raz nawet zaczepił mnie facet po 30stce, myślałam że chodzi o moją koleżankę w mini i bardziej długonogą niż ja (ja miałam na sobie taką skromną spódniczkę i koszulę) ale jemu chodziło o mnie. Numeru mu nie dałam, ale byłam zdziwiona. Chociaż akurat zainteresowaniem ze strony tyle lat starszych to się tak nie cieszę..

Gość gość
no to sie ciesz a nie

Gość gość
faceci to dno

Gość gość
ja tam nie wierze ze komukolwiek sie moge spodobac.

Gość gość
zanim uwierzysz w siebie to i zainteresowanie minie :D

Gość gość
jesteś dziwką

Gość gość
no i nawet jak jesteś zwykle ładna, to najwidoczniej zakompleksiona z ciebie małolata :O

Gość gość
Zakompleksiona tak, ale już nie małolata. Nie mam 16 lat... tylko 7 więcej. W tej kwestii jestem jeszcze dziecinna i mniej świadoma, owszem.

Gość gość
tak,na pewno wyglad ma SYMPATYCZNY dlatego wzbudza SEKSUALNE zainteresowanie. Masz pedofilską mentalność, jesteś głupia albo nieudolnie próbujesz wbić szpilę autorce.

Gość gość
to fakt jak facet patrzy na laske to raczej nie mysli o tym ze jest sympatyczna...

Gość gość
chwalisz sie czy zalisz?

Gość gość
a co nas to obchodzi hmm?