Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciał dobrze, a wyszło jak zwykle.

Polecane posty

Gość gość

Mamy miesięcznego synka. Mąż ooszalał na punkcie małego. Wczoraj stworki zł, że mam sobie zrobić domowe spa i do rana niczym się nie przejmować. Więc od 19 zajmowałam się sobą. Zrobiłam sobie chybryde na paznokciach u stóp i rąk, maseczka, długa kąpiel... całą noc nikt mnie nie budził. Wstałam i godzinie 10 i co zostałam na dole ? Istny bałagan - 7 butelek na blacie kuchennym, pampersy zastąpione na podłodze, talerze z kolacji i śniadania męża zestawione, zabawki porozwalane ! Nie wiem czy się śmiać czy płakać haha.

Gość gość
Nie ma to jak szukac dziury w calym

Gość gość
No ale w czym problem?

Gość gość
wyszedł z założenia, że na drugi dzień wszystko posprzątasz, a on przecież nie da rady zajmować się dzieckiem i w dodatku sprzątać (czyli nie bałaganić), to przecież trudne!

Gość gość
W tym, że jak kobieta zajmuje się dzieckiem to tak naprawdę zajmuje się WSZYSTKIM. Żadna kobieta nie przebywa w domu i nie zajmuje się wyłącznie dzieckiem tylko jednocześnie sprząta, gotuje, pierze, ogarnia, na bieżąco sprząta itd. A jak mężowi powierzysz opiekę nad dzieckiem to co on zrobi. Zajmie się dzieckiem, i TYLKO to. Będziesz mieć godz lub kilka spokoju a potem będziesz żałować bo czeka się cały dzień sprzątania po mężowskiej "pomocy" przy dziecku. Autorko, ja to znam bardzo dobrze ;)

Gość gość
hahaha bo jak kobieta zajmuje sie dzieckiem, obiadem i sprzataniem, to nazywa sie to ze SIEDZI w domu., Jak facet raz na jakies czas przypilnuje dzieciaka, to wtedy jest to opieka rodzicielska, tak absorbujaca, ze na nic innego nie starczy czasu.

Gość gość
Same wybieracie takich facetów więc o co chodzi? Ja nie mam takiego problemu ze swoim. ps. hybrydę nie chybrydę - sory ale razi po oczach.

Gość gość
ogólnie w wypowiedzi autorki są błędy

Gość gość
A dlaczego nie karmisz piersią tylko dajesz dziecku taki syf jak mleko modyfikowane wyrób mlekopodobny sama byś tego nie piła a dajesz dziecku taki syf

Gość gość
A dlaczego nie karmisz piersią tylko dajesz dziecku taki syf jak mleko modyfikowane wyrób mlekopodobny sama byś tego nie piła a dajesz dziecku taki syf