Gość gośćssd Napisano Październik 16, 2015 Skoro polecam go swoim znajomym, to i Tobie mogę... W skrócie - CHEWING C 500 to generalnie witamina C naturalna i całkowicie nieszkodliwa dla organizmu, dzięki której będziesz dużo lepiej się czuł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2015 ja stosuje African Mango już od 3 miesięcy - 8 kilo więc żyć nie umierać :D ale jeszcze nie kończę swojej przygody z tym suplementem :) Tutaj można nieco więcej poczytać: http://witchking.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2015 polecam zajrzeć sobie na stronę: http://malakawka.pl/ znajdziecie tam wiele suplementów diety, może znajdziecie coś odpowiedniego dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2016 Na mnie idealnie działał therm line fast . Suplement na składnikach odżywczych , bez chemii która zapychałaby żołądek. W ciągy 3 tygodni poszło prawie 4 kilo. To efekt super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2016 Ja dopiero teraz od nie dawna wiem co to znaczy żyć zdrowo.Jem teraz znacznie mniej jestem bardziej aktywna.Wcześniej tak nie było dopiero jak udało mi się schudnąć stosując Foreverslim zrozumiałam żę już nie chcę być gruba chce żyć i wyglądać normalnie.Całe szczęście że trafiłam na te tabletki bo nie wiem jak bym teraz wyglądała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gabryska390 Napisano Lipiec 4, 2016 Nie wiem jak inne tabletki na odchudzanie ale ja stosowałam Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl i jestem z niego zadowolona do dnia dzisiejszego, ponieważ nie ma efektów jojo;) A ja mogę cieszyć się zgrabną sylwetką ;)2 miesiące 16 kg mniej;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 4, 2017 Moja rodzina zaraziła się owsikami, prawdopodobnie od syna przeszło na innych domowników. Leczyliśmy się preparatem Amla Slim Max oraz konwencjonalnymi metodami. Co ciekawe ten suplement Amla mocno zadziałał na męża, bo schudł jakieś 7 kg w miesiącu. Przyjemny skutek uboczny można powiedzieć, bo braliśmy pierwotnie na oczyszczenie i odrobaczanie ten środek, a okazało się, że też świetnie odchudza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 4, 2017 Żadna chemia nie pomoże tak jak zdrowy tryb życia.Podstawa to dieta i aktywność fizyczna .Mi w utracie kilogramów bardzo pomogła ta dieta http://dieta-lux.pl/44535 :) już w pierwszym tygodniu spadło mi z wagi 3 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liok Napisano Wrzesień 18, 2018 Oryginalne African Mango od producenta http://nplink.net/8VpqOqTl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Doris22 Napisano Sierpień 25, 2019 Prócz slimnoxów są :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tworma 0 Napisano Sierpień 26, 2019 Nie ma czegoś takiego jak tabletki, które same odchudzają. Do uzyskania efektu trzeba ćwiczyć, tabletki poprawiają tylko efekt ćwiczeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alina Jop Napisano Wrzesień 8, 2019 No ale wspomagają odchudzanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aldonaw Napisano Październik 21, 2019 No nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dannna Napisano Październik 22, 2019 Są tylko takie które wspomagają dzialanie diety i treningu..cud pigułki nie istnieją niestety.Wytłumaczyli mi to jak się odchudzałam z fit2be.pl że droga na skróty nie istnieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lotkaaa Napisano Luty 3, 2020 Jeśli szukasz czegoś taniego i co naprawdę działa to warto zajrzeć na tego bloga: dietalux.wordpress Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adw Napisano Luty 4, 2020 w doborze tabletek na odchudzanie kierowałam się opiniami oraz składem. Dobrałam tak figurena do mojej diety i kuracji i pomogło. Zrzuciłam 14kg, czyli całą ciążową nadwagę jakiej się nabawiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Irena Napisano Luty 9, 2020 Ja jestem bardzo zadowolona z efektu jaki uzyskałam po zastosowaniu Slimunix. Jestem przekonana, że bez zastosowania tych tabletek nie dałabym rady pozbyć się całej nadwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania H99 603 Napisano Luty 10, 2020 Bo w telewizji jest ich mnóstwo ale telewizji sie nie wieży. Może stosowałyście jakieś? są jakiekolwiek efekty czy to tylko oszustwo? skuteczne tabletki na ochudzanie to acatar serio.. rano na czczo pijesz 1 energetyk zero kcal + 3 tab acatar, spokojnie do 14:00 nie jesteś głodna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MagdaGuba 0 Napisano Luty 11, 2020 Wiele szukałam i dużo razy się zraziłam. Odkąd stosuje figurena problem nadwagi zanika w znacznym stopniu. Polecam figurena koleżankom które szukają jakiegoś środka a nie wiedzą na co się zdecydować. Ja jestem już trochę doświadczona w tej kwestii. figurena to na prawdę dobry wybór. Można schudnąć kilkanaście kilogramów przez pełny okres kuracji 3 miesięcznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nattina 3 Napisano Luty 12, 2020 prosta i soczysta odp: NIE. trzeba diety i ruchu, a nie tabletek. jak chcesz przyspieszyć metabolizm to możesz zawsze pić np. wode z imbirem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pofalowana 2 Napisano Luty 12, 2020 Tabletki z tasiemcem są skuteczne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agatabuzka 0 Napisano Luty 17, 2020 ja zdecydowałam się na figurena. namówiła mnie sąsiadka z która wieczorami wychodzę na papieroska widziałam że sama schudła ale nie wiedziałam jak, w końcu udało mi się z niej to wydusić. Stosuje miesiąc i potwierdzam działanie suplementu figurena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UkaSKuza 0 Napisano Luty 19, 2020 ja schudłam 12kg stosując figurena oraz utrzymując dzięki temu moją zaplanowaną dietę odchudzająca. Kuracja trwała 3 miesiące. Jak na taki okres bez figurena nie było by możliwe abym tyle schudła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiajestemsuper1609 0 Napisano Luty 19, 2020 Pofalowana, gdzie kupić tabletki z tasiemcem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pcssde 0 Napisano Luty 28, 2020 Hej Ja osobiście korzystałam z suplementów które są na tej stronie dietalux.wordpress.com pomogły mi schudnąć w krótkim czasie prawie 15 kg ! Najważniejsze że są tanie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jowitaxxx 0 Napisano Październik 5, 2020 Ja stosowałam i zachęcam wszystkich aby spróbować kuracji ziołami Tybetańskimi a myślę że już nic innego nie będziecie stosować.? Najważniejsze jest odchudzanie zdrowe, skuteczne i bez późniejszego efektu jo-jo. Z autopsji bardzo polecam sprawdzone zioła Tybetańskie na odchudzanie. Kupuję na odchudzanieziolatybetanskie.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hijero 0 Napisano Styczeń 23, 2021 Mi osobiście pomogły tabletki z tej strony: schudnijmyteraz.wordpress.com i udało mi się schudnąć 20 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ksenia 6 Napisano Marzec 14, 2021 Są skuteczne tabletki pozwalające schudnąć bez oporu, blokuja uczucie głodu i spalają nadmiar tłuszczu w tkankach. Sama wlasnie zaczęłam kuracje i od wtorku jest mnie mniej o 3 kilo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justa012 0 Napisano Marzec 14, 2021 Tabletki na odchudzanie sa ale to sa tabletki ktore predzej moga zrobic krzywde niz pomoc. I osoby ktore sa w kryzysie i chca szybko schudnac ratuja sie tymi medykamentami bo mysla ze to im pomoze. A tak naprawde moze tylko narobic szkod. Problem psychologiczny. Nie ma magicznego leku na schudniecie. Mniej zrec^^ i mozna schudnac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bazibaz 35 Napisano Kwiecień 1, 2021 Dnia 14.03.2021 o 16:58, Ksenia napisał: Są skuteczne tabletki pozwalające schudnąć bez oporu, blokuja uczucie głodu i spalają nadmiar tłuszczu w tkankach. Sama wlasnie zaczęłam kuracje i od wtorku jest mnie mniej o 3 kilo. hahahaha komu ty kit wciskasz? to ciekawe, bo KILKA MIESIECY TEMU sama mowilas, ze masz leki od kolezanki w USA, a jak moja znajoma napisala, to okazalo sie, ze sama jestes sprzedawca xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach