Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piedziesiatka

mini lifting twarzy

Polecane posty

Gość piedziesiatka

czy ktos z was robil mini lifting twarzy ? czy polecacie jakiegos lekarza u nas w Polsce

Gość gość
jestem po 50-tce gdybym chciala wygladac jak wegrowska nie zadawalabym takich tu pytan tylko poszla bym i zrobila :) Slyszalam ze lepszy mini lifting twarzy jest lepszy niz od 18 roku wypychanie polikow i ust jak wiekszosc kobiet to robi i wygladaja jak po wizycie u dentysty albo jak by im stary pzylozyl :)

Gość gość
w wieku 50 lat nie widzę nic złego,już kremy,serum lasery nie pomogą czas tak działa czas wiec polecam :-)Moja mama 52 lat odwiedza spa 3 razy w roku przez 7 dni i wygląda fantastyczne :-)

Gość gość
Spa jest świetne polecam każdej kobiecie,ja mam 30 lat i staram sie 4 razy w roku zrobić taki odpoczynek,jeżdżę sama i się skupiam tylko na siebie.

Gość gość
Mini lifting tylko u sprawdzonego lekarza i bron boże nici

Gość gość
ja tez skończyłam niestety 29 lat,mieszkam za granica i staram się w każdej porze roku zrobić sobie odpoczynek w Spa bez męża tylko ja i relaks oh tęsknie już :-)

Gość piedziesiatka
oczywiscie ze Spa jest super ale ja pytam czy ktoras z was robila mini lifting twarzy ,gdzie ? i czy jest zadowolona i czy ktos poleca jakiegos dobrego lekarza :) spa nie wygladzi mi zmarszczek na buzi....niestety :(

Koleżanka po tym zabiegu liftingowym. Była opuchnięta i obolała, opuchlizna schodziła jej do tygodnia, może to jednak potrwać dłużej. Po paru dniach już się zaczęła malować, by zatuszować przebarwienia.Miała brak czucia w niektórych miejscach twarzy, jest to chwilowa reakcja. Po 7 dniach zdjęli szwy, po miesiącu było widać fajne efekty co najmniej 10 lat młodsza się zrobiła. Ona mieszka w Warszawie i tam w klinice poddała się zabiegowi.

Gość piedziesiatka
Danutka bardzo dziekuje za odpowiedz :)

Gość piedziesiatka
hello ! czy w tym kraju tylko jedna osobe znacie co robila mini lifting twarzy ? niewierze?? napiszcie cos czy jestescie zadowolone ? jakiego lekarza polecacie etc...

Gość gość
Ja robiłam lifting, ale nie żaden mini i nie miał nic wspólnego z chirurgią plastyczną. Miałam zabiegi z falami radiowymi, po których mam bardzo napiętą i wygładzoną twarz, o wiele lepszy owal, uwidocznione kości policzkowe i nie mam już obwisłego podbródka. Polecam www.beautypremium.pl w Poznaniu.

Gość gość
Moja mama miała robione fale radiowe i wygląda teraz super.

Gość gość
Moja kosmetyczka powiedziała, że jak zrobi mi zabieg z ultradźwiękami to będę wyglądała tak samo jak po falach radiowych. Nie wiem czy mówi prawdę, może chce mnie naciągnąć bo nie ma urządzenia do fal, a zabieg ma kosztować 500 zł. Co myślicie?

Gość gość
rowniez polecam rafiofale, nie zadne liftingi, RF pomoga napiac skore, sa nieinwazyjne, ja chodze na te zabiegi do samui spa i naprawde widze efekty. Sprobuj tego i poczytaj sobie http://www.samui-spa.pl/ !

Gość piedziesiatka
dziekuje za odpowiedz :) moze jeszcze ktos jest co mial lifting twarzy ( operacje plastyczna ) czy jestescie zadowolone ? czy bardzo boli ? i czy polecacie jakiegos dobrego chirurga plastyka

Gość gość
Ja również miałam zabiegi z falami radiowymi - dla mnie rewelacja!

Gość AgnieszkaPe3
Ja wolałam zrobić sobie taki nieinwazyjny lifting, a przyniósł równie skuteczne i dobre efekty na cerze. PlaySkin jest świetne bo nie tylko odżywia cerę ale również ją odmładza. Zabieg jest mega przyjemny a efekty widać bardzo szybko. Więcej info znajdziecie tutaj https://www.playskin.it/pl/ Na prawdę warto spróbować i przekonać się samej

Gość gość
Doktor Łątkowski na pewno nalezy do topowych specjalistów w tej dziedzinie w naszym kraju. Do tego klinika w Polanicy jest nowoczesna i elegancka.

Gość gość
Jeśli chodzi o ten wątek, to chciałam spróbować jakiejś sprawdzonej metody i znalazłam w internecie pozytywne opinie o zabiegu Attiva, przeprowadzanym w klinice La Perla. Zdecydowałam się na ten zabieg i mogę go polecić z całego serca! :) dzięki ujędrnieniu skóry twarzy czuje się jak dwudziestolatka :)

Gość ela_kowcun
moja córcia kupiła mi pewne urządzenie, na pocztątku była uprzedzona.. teraz myślę czemu wcześniej go nie używałam... bóle migrenowe, zmarszczki, wiotka skóra, bóle mięśni.. tak tylko to jedne urządzonko to sprawiło. jest tak wdzięczna córci, a z drugiej strony zła że wcześniej tego nie odnalazłam, że ze wszytskimi się tym dziele.https://allegro.pl/lifting-twarzy-przeciwko-zmarszczkom-i7554844323.html

Gość magdaDS
ja szczerze polecam używanie Derma Rollera z ampułkami liftingującymi. Teraz zabieg mezoterapia mikroigłowa mozna wykonać w domu. Profesjonalny derma roller np ten http://zadbajocialo.pl/derma-roller-profesjonal-tytanowe-192-igly-05mm-p-390.html i ampułka liftingująca . Ogólnie derma roller działa rewelacyjnie na ciało. Derma rollerem wykonujemy mikronakłucia na skórze, przez co każdy nakładany kosmetyk-preparat wchłonie się głęboko pod skórę. Bedzie działał intensywniej. Szczerze polecam

Gość Alina_73
Żeby ujędrnić twarz, polecam ultraformera. Robiłam sobie zabieg tym urządzeniem w Gdańsku kilka miesięcy temu i powiem wam, że jakby mi odjęło 10 lat albo i więcej. :D Mój mąż mnie w ogóle nie poznał, jak wróciłam z wyjazdu nad moze. No szok. !!!!!!!!

Gość gość
Robiłam lifting w Stargardzie w gabinecie www.piotrromanczuk.pl ze wzgledu na dobrą renomę, solidną opiekę i rozsądną cenę za zabieg. Swietna klinika!

Ja korzystłam z cell face i bodyliftingów. To zabiegi bez ingerencji, bezpieczne, bezbolesne ale skuteczne. Po zrzucaniu nadmiernych kilogramów niestety miałam obwisłą skórę i pojawiły się na twarzy zmarszczki. Zabieg wykonuje się takim specjalnym sprzętem z wykorzystaniem masażu podciśnieniem, oraz fali radiowej i podczerwieni żeby przebudować kolagen i stymulować nowy. Przyjemny, takie ciepiełko się czuje. Efekt bardzo zadawalający, a jednak nie ma takiego ryzyka jak w chirurgii estetycznej. Może komuś się przyda takie informacje o zamienniku ;)

Gość aniela653
Jeśli chodzi to mini lifting to ja miałam wykonywany macs lift w Dr Osuch Clinic w Warszawie i efekt jest taki jak chciałam. Także polecam, chirurdzy z prawdziwego zdarzenia, znają się dobrze na swoim fachu. A ja wyglądam kilka lat młodziej!

Gość Alicja Koryciorz
Jeśli chodzi o lifting, ale ... o co dokładnie chodzi ? bo rozumiem o poprawianie czegoś tak ? Z mojej strony bardzo polecam zabieg wampirzego liftingu z wykorzystaniem osocza bogatopyłkowego. Zabieg jest bezinwazyjny, bezpieczny. Najpierw krew jest pobierana a potem poddawana wirowaniu ;) Tak to mniej wiecej wygląda i takie informacje przeczytałam na jednej ze stron. co do gabinetu to to polecam Dzięgielewska Instytut Oka w Warszawie. A co poprawiałam ? okolice oczu - kurze łapki mimo 30 lat :/

Gość gość
Super efekty daje wampiry lifting, polecam spróbować :) Na stronie kliniki Sfera http://www.klinikasfera.pl/ jest sporo informacji na ten temat, warto poczytać i przemyśleć, bo naprawdę rezultat jest bardzo fajny :)

Gość Kasia Ruszczyk
Tamarqa no akurat ultraformer to o tyle solidny sprzęt, że jeden ewentualnie dwa zabiegi to jest max, dlatego super się sprawdza u osób, które mają problemy z jędrnością skóry związaną z wiekiem. można się ładnie odmłodzić bez ingerencji chirurgicznej. też byłam na hifu w clinica cosmetologica na skłodowskiej-curie, ale robiłam zabieg na boczki i uda jak mi zostało trochę obwisłej skóry po odchudzaniu, to się ładnie zbiło i duuuuużo lepiej to wygląda.