Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrozumiałem, że każda kobieta, z którą byłem kochała tylko mój wygląd i się zała

Polecane posty

Gość gość

małem. Zacząłem obserwować zachowanie kobiet jakiś czas temu, przeanalizowałem fakty i zrozumiałem, że one zakochują się tylko w cechach fizycznych facetów, sposobie poruszania, rysach twarzy, głosie itd... Już nawet faceci w jakimś stopniu kochają za charakter. Tak jak ja( nawet zostawiłem bardzo ładną dziewczynę dla brzydkiej, bo pokochałem jej charakter). Jakiś czas temu zacząłem uświadamiać sobie, że to kobiety mają obsesję na punkcie wyglądu, zobaczą jakiegoś faceta i zapadają na miłość od pierwszego wejrzenia. Rozwieszają po ścianach w pokoju jako nastolatki plakaty z podobiznami swoich idoli( aktorów, czy muzyków) nieważne jak tworzą liczy się tylko wygląd (chłopcy przeważnie tak nie robią w nastoletnim wieku tylko sklejają modele samolotu). Później widziałem w życiu codziennym laski platonicznie zakochwiały się w facetach nawet ich nie znając, tylko za wygląd. Mi też wyznawały uczucia chociaż nawet słowa nie zdążyłem powiedzieć, dostawałem jakieś smsy od wielbicielek, na portalach społecznościowych. Dlaczego o kobietach mówi się, że patrzą na charakter i facet musi być tylko ładniejszy od diabła? Z brzydkim facetem to kobieta będzie z wyrachowania, tylko dla pieniędzy, albo dlatego, że dobrze rokuje na przyszłość. Czy kobiety w ogóle na jakiejkolwiek płaszczyźnie, mają nam, facetom coś do zaoferowania, czy same płytkie wymagania? Gdzie jest jakieś zrównoważenie w naturze? Facet ma sobie radzić, zarabiać i jeszcze do tego wyglądać lepiej niż wybranka? Gdzie jest coś za coś? Jak natura to stworzyła? Kobiety za niezliczoną ilość rzeczy, których oczekują mają do zaoferowania tylko seks, z którego same i tak czerpią większą przyjemność niż faceci. Wygląd- Co to jest za podstawa do uczuć, mięso? Po co się wiązać z kimś kto kocha tylko twoje ciało i bezczelnie kłamie, że charakter się liczy?

Gość gość
Bo kobiety to płytkie zwierzęta, daleko w tyle w ewolucji. Czego ty się spodziewałeś koleś? :D

Gość gość
Kolego nie rozpędzaj się nie wszystkie dziewczyny..

Gość gość
taka juz ich natura

Gość gość
Spodziewałem się, że chociaż część tego co mi od najmłodszych lat wmawiano o kobietach będzie prawdą, ale się zawiodłem.

Gość gość
Kobiety zakoc***a sie w tych co wygladaja na takich z ktorymi mozna sie bezpiecznie czuc. Dlatego wiele daje glos, rysy twarzy. A jesli hodzi o kase... no to tez bezpieczenstwo ale finansowe. Jestem w zwiazku z facetem ktorego cialo w kazdym cm emanuje jak dla mnie bezpieczenstwem. W sumie czy patrzr na pieniadze, chyba do tego az tak nie doroslam albo wiem ze sama moge siebie bezproblemu utrzymac. Nawet nie wiem gdzie pracuje i ile zarabia, na poczatku znajomosci mu powiedzialam ze ten temat mnie najmniej interesuje. A z tym bezpieczenstwem... zaczynam sie zastanawiac: co z tego ze emanuje bezpieczenstwem skoro sam przed soba mnie nie ochroni. Nie mowie o przemocy ale np podczas klotni nie powie czegos co mnie zrani. Zavzynam sie meczyc w tym zwiazku :/

Gość gość
Niestety ale tak jest. Ameryki kolego nie odkryles. Zreszta po formie wypowiedzi wnioskuje ze nie masz wiećej niz 20 lat. Jeszcze wiele zgnilizny w zyciu powachasz. Swiat jest z natury zly, ludzie sa plytcy, niestety ale taka jest prawda. Ewolucja dala o sobie znac. Miliony badan wykazalo ze liczy sie wyglad, slyszales o czyms takim jak efekt aureoli?

Gość gość
ja miałem 4 dziewczyny i wiem że każda kobieta patrzy na wygląd bo musi jakos ciotecznej siostrze pokazać kto ma lepszego chłopaka, koleżankom i rodzinie tez. A te teksty kocham cie a nawet cie nie znam ha :D są po to zeby zatrzymać faceta. Kobieta ktora kocha nie patrzy na wyglad tak bardzo tyko na wnetrze. U nas duzo kobiet w Polsce poje b nych

Gość gość
wmawianą ci ze kobiety są wow super. Haha mi też i też sie zawiodłem. Ale kobiety tak naprawde to tępe istoty.

Gość gość
Kiedys ogladalem wywiad z jakims mega amerykanskim psychologiem-seksuologiem. Powiedzial ze faktem jest ze kobiety przywiazuja do wygladu wieksza uwage niz mezczyzna bo kazdy koles w jej otoczeniu to jest potencjalny partner seksualny i ewentualne zaplodnienie grozi 9 miesieczna ciaza a wiec tzw wysokim kosztem dla kobiety . Natomiast koles moze zapladniac co chwile nowa i jego okres rozplodowy nie jest ograniczony czasem. Jego koszt w rozmnazanie jest niski wiec kobiety musza sie zabezpieczyc przed tym aby ten wysoki koszt nie poszedl na marne , musza szukac mezczyzn atrakcyjnych aby dobre cechy przekazali potomstwu.