Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tinkati

Tesciowie chca zabrac nasza corke na wakacje,ale boje sie

Polecane posty

Gość HiszpankaOdJanka
Popierdo**ło ich konkretnie.Nie pozwól na to i nie daj się przekonać!!!!!

Gość gość
To prowo jest tak marne i grubymi nićmi szyte, że nie wiem jakim trzeba być debilem, żeby to łykać i odpowiadać. No, ale kafe pełne jest debili :o

Gość gość
Maja prawo zabrać wnuczke na wczasy.To normalne.Sa w końcu dziadkami

Gość Robster
9:03 nie puscilbym za cholerke dziecka. Sam jestem ojcem i nigdy w swiecie nie moglbym dopuscic do tego,zeby na sile wypchnac dziecko z dziadkami na wczasy. Matka ma tu racje,niech nie godzi sie. W tej sytuacji jestem zmuszony stanac w obronie autorki postu.

Gość gość
Dziecko ma prawo do wypoczynku - zwłaszcza 5 miesięczne. Skoro ma możliwość pojechania do Zakopca to niech jedzie - odetchnie świeżym powietrzem, odpocznie. Jak wróci będzie miało co opowiadać.

Gość Nie puscim
Hahaha ,ale mnie tu ktos rozbawil!!! Nie moge!!!5 miesieczne dziecko bedzie mialo co opowiadac po powrocie

Gość gość
Ja to pozostawiam bez komentarza...

Gość gość
No GŁĄBY jakieś. Takie małe dziecko. Na dodatek z epilepsją same bez rodzica. Współczuję teściów!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość AgaN3
Ja to moim daje dziecko ,ale spacer po parku,jak chca to do siebie biora,ale mieszkaja 2 km od nas,wiec nie boje sie o nic. gdybym byla na miejscu autorki to w zyciu bym nie pozwolila. Nie ma mowy! Za daleko i z ryzykiem.

Absolutnie się nie zgadzaj, będzie starsze dziecko to pojedzie z dziadkami na wakcje, a mąż... oni tak mają.. może chce się pozbyć dziecka i wysłać je z rodzicami żeby odpocząć od płaczu i jego obecności - śmieszny koleś mógł nie płodzić jak teraz mu przeszkadza. Nie zgadzaj się, a mąż jak chce odpocząć to niech idzie do hotelu, kolegi cokolwiek ale chorego dziecka małego niech nie odsyła tyle kilometrów dalej.

Gość gość
To tesciowej robota. Tylko te zmije maja nasrane we lbach. babcie od siedmi bolesci.

Gość gość
Wczoraj byla sprawa dla reportera o tym jak ojciec odciął sie od chorych dzieci. Ma trojke, dwoch chorych chlopcow i corke zdrową. Dzieci go nienawidzą bo jak przychodzi na widzenie to wola tylki corke. Ona wczoraj plakala i mowila jak jej żal braci których ojciec nie akceptuje i nie chce widzieć. To jest szok przecież ze te dzieci są chore to tez odpowiedzialne są za to jego plemniki. Rodzina z Kielc

Gość gość
Dziadkowie mają prawo zabrać dziecko na wczasy

Gość gość
Tak maja prawo,ale nie chore dziecko i nie tak daleko!!!

Gość gość
500 kilometrów to daleko ?

Gość gość
To przecież około cztery godziny jazdy

Gość morlinyparowki
Jak dla mnie to daleko. W razie nieszczescia,a takie ryzyko istnieje,w zadnym wypadku dziadkowie nie moga wyrazic zgody na leczenie szpitalne,musialabym jechac te 500km zeby ratowac zycie,badz zdrowie dziecka. 500km tylko dla jednego podpisu szpitalnego. I Gdyby to bylo moje dziecko,w ogole bym nie wyrazila zgody na taki wyjazd. Bo dziadkom sie zachcialo wczasow. To niech jada,ale sami.

Gość AgaN3
Tinkati, a ile lat maja tesciowie? Moi np sa pod 70tke i balabym sie juz z nimi takiego maluszka puscic,jeszcze jak piszesz,ze mala ma padaczke to az ciarki przechodza.

Gość gość
Ale masz problem. Mowisz,ze nie i juz! Niech sami jada stare d**y opalac buahahah

Gość gość
Nie przesadzajcie , nie jadą do Afganistanu.Wszedzie w Polsce dziecko ma zapewnioną opiekę medyczną jak by co.

Gość gość
No dzieci maja opieke medyczna,ale matka plulaby sobie gdyby cos sie stalo.

Gość gość
Siadzie w auto i za cztery godziny dojedzie.Ludzie co wy samochodem nie jezdzicie ?

Gość Tinkati
Nie wiedziałam,że temat się tak rozwinie. AgaN3 moi również mają po 60 parę lat.

Gość gość
Ooo to jeszcze ktoremus z tesciow cos sie stanie,bo to nie kwiecie wieku. Ja bym nie dala dziecka,nie ma mowy.

Gość gość
Glupia prowokacja. Tesciowie 5 miesiaczne dziecko na wakacje wezma no to sobie pozwiedzaja gory, powspinaja sie i beda zjezdzac na nartach. Trzeba bylo napisac 5 letnie by bylo bardzie wiarygodnie.

Gość Tinkati
Z tego co mi wspominali,to jadą powdychać świeżego powietrza. Nie chodzą raczej po górach. Tak czy inaczej,nie puszczę małej.

Gość gość
Albo matkobójcę, który właśnie wyszedł z kicia.

Gość gość
Temat o tesciowej,czy mamisynku;

Gość gość
Gdzie oni maja rozum? Czy to ludzie bez wyobrazni? Ja tez wspolczuje takich tesciow,a Ty autorko nie pozwol na to,zeby Ci prali mozg,ze dziecko tam odpocznie,bo po drodze sie umeczy za wszystkie czasy. Zreszta ja bym nie puscila dziecka tylko z dziadkami,jak juz to ja tez bym tam byla.