Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo głosujecie w wyborach prezydenckich ? Bo ja na Korwina

Polecane posty

Gość gość
Albo na Kukiza, albo na Kowalskiego

Gość WJWJWJ
nie głosuję na z ......... ! Nikt nie jest godny mojego głosu bo żaden z kandydatów nie chce dokonać nie ma zamiaru' odzyskać ' polskiego skarbu państwa. Czy któryś z kandydatów na prezydenta RP zamierza odzyskać -stocznie, -fabryki, -zagłębie przemysłu na śląsku, - kopalnie wegla, miedzi, siarki, Żaden. Wszyscy to karierowicze i szybcy dorobkiewicze. My o tym wiemy i oni też o tym wiedzą że Polska się kończy. Powiem tak : ostatnia nadzieja dla Polski to papież Franciszek! Dlaczego jedyny ratunek to Watykan ? No bo przecież 40% Polskiej ziemi to kolonia Watykanu! Papież napewno ma jakiś plan awaryjny by ratować Polskę ! Każdy król 'walczyłby o swoją kolonię'

Gość gość
Glupek :-)

Gość gość
jezeli duda ciemnogrud według was to komorowski powinien byc oswiecony postepowiec tylko ze on jest bajkopisarz zadnych obietnic wyborczych nie spełnił Dziadek pyta wnuczka – jak się nazywa ten Niemiec, który mi ciągłe spodnie chowa? - Alzheimer dziadku! Wszystko wskazuje, że ten Niemiec Alzheimer nęka też Bronisława Komorowskiego a wrecz przeciwnie szkodzi polsce

Gość gość
Oczywiście, ze Duda to dla mnie ciemnogród, jak miałabym zagłosować na osobę, z którą w niemal 100% się nie zgadzam? Byłaby to totalna głupota, choc wiem, ze wiele osób tak głosuje, nie wiedząc nic o kandydacie i jego planie wyborczym. To widac choćby po nawale ogłoszeń "glosuj na Korwina lub Kukiza" - nie ważne na którego, nie ważne jakie maja plany, ważne, ze są nowi i dużo osób zaglosuje w ciemno na któregokolwiek z nich. Ja zaglosuje na Komorowskiego bo dla mnie to najrozsądniejsza opcja, po prostu pasuje mi poglądami, co nie znaczy, ze w 100% go popieram, ale wolę jego bierność niz niszczycielskiego Dudę, który moim zdaniem jest tylko przykrywką Kaczora, który na chwilkę się odsunął by wrócić jak tylko Duda dostanie urząd...

Gość gość
Duda ciemnogrod ? :-) Doktor nauk prawnych , wykladowca na UJ .Znający języki .Komorowski magister historii czytający z kartki.Bojacy się debaty z głównym kandydatem. Mowiacy z trudem poprawnie bez kartki to rozsądek :-):-):-) To prawda że jakieś 70 % ludzi to idioci :-):-):-)

Gość gość
Widząc to dziadostwo do okola spokojnie mogę zagłosować na Korwina.

Gość gość
Nie obchodzi mnie wyksztalcenie Dudy bo znam wielu kretynów po studiach, obchodzi mnie jego stosunek do in vitro, pigułki 72 po, wkładu kościoła w politykę, stosunku do mniejszości narodowych czy choćby innych orientacji. Mam w 100% inne zdanie i mam na niego zagłosować? To chyba oczywiste, ze zagłosuję na osobę do której mi bliżej z poglądami. A większość z Was nie pisze NIC o własnej motywacji, czemu glosujecie na danego kandydata (tylko sto razy czytam, ze Duda zna języki a Komor nie, wow ale argument)

Gość gość
Na Korwina? W zyciu. Padalec i degenerat. Czlowiek ktory skandalicznymi haslami chce dojsc do wladzy a goowno wie i zrobi. Czlowiek ktory nazywa chorych debilami i ktory mowi ze g**** to nie przestepstwo. Taki idol dzisiejszej mlodziezy. Ja daje glos na Kukiza. POPIS-om tez mowie NIE.

Gość gość
pis ma najwieksze szanse by pokonac komorowskiego to kukiz braun czy mucha to zmarnowane głosy i przegrana dudy komorowski znowu wygra

Gość gość
nawte na Maryśkę z Koziel Wólki byleby nie na Komor******* :D

Gość gość
dziś Duda niczym się nie rożni od Komorowskiego Obydwoje to bezideowe centrowe wydmuszki bez żadnych poglądów.

Gość gość
na kukiza zaglosuje

Gość gość
też zagłosuje na Korwina, czas na zmiany

Gość gość
Duda ma rację jeśli chodzi o in vitro.Jesli w Polsce na 14 leków na raka stosowanych dziś w Europie refunduje się 2 bo nie ma pieniędzy to stać nas na in vitro ? Pigulka po nie jest dopuszczona w większości krajów UE .U nas szanowna mało inteligentna kobieto PO tyle mowi o in vitro czy pigulce dzień po nie z troski o dobro rodziny i kobiet. Wyliczyli sobie ze dzięki tym zbiora glosy lewakow ktorzy popra Komora .To cynicy .

Gość gość
dziś Duda niczym się nie rożni od Komorowskiego Obydwoje to bezideowe centrowe wydmuszki bez żadnych poglądów. oczywiscie ze sie ruzni ma wieksza wiedze na temat prawa bo jest doktorem prawa a komorowski historykiem któremu tesc napisał magisterke sam sie chwalił na uniwersytecie slaskim Wiele przyczyn bezpłodności kobiet, tkwi we wcześniejszych aborcjach i antykoncepcji, http://vod.gazetapolska.pl/9498-co-naprawde-powiedzial-andrzej-duda-o-vitro-tego-nie-zobaczysz-w-tv

Tyko i wyłącznie na Bronisława Komorowskiego! Żadnych innych dziwnych ludzików i oszołomów obiecujących złote góry. Prezydent w Polsce ma i tak żadne możliwości, a ma nadzór nad armią. Czy wyobrażacie sobie Korwina czy Dude,albo Jarubasa z nadzorem nad armią? Śmiech

Gość gość
dziś jeden i drugi to matołki po szkołach marksistowskich mnie interesują kwestie gospodarcze zamiast jakieś bzdury z invitro czyli ich zastępcze tematy dla nierozgarniętego plebsu Nich państwo zajmuje się kwestiami bezpieczeństwa bez wtrącania w prywatne sprawy obywateli. DUda i Komor włażą z butami w każdy aspekt życia obywateli.

Gość gość
Gość 15:12 i właśnie z takimi ludźmi wstyd się identyfikować, jednego postu nie potrafi z kulturą napisać - tacy są wyborcy PISu.

Gość gość
Ja mam beke za każdym razem gdy widzę Bronisława jako prezesa RP

Gość gość
prezydent ma bardzo dórza władze np podpisuje ustawy kture uchwali rzad platformy i kaczynski odrzucał szkodliwe ustawy dla polski a komor podpisuje jak leci czyli wszystkie 600 ustaw podpisał np o gmo pozwołił a w europie i nawet w rosji jest zabronione gmo

Gość gość
Ja również na Korwina Mikkego, podobają mi się jego pomysły na inicjatywę ustawodawczą.

Gość gość
likwidacja podatku dochodowego ożywi gospodarkę, głosuje na Korwina