Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo głosujecie w wyborach prezydenckich ? Bo ja na Korwina

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie ;)

Gość gość
A po co ? Nie ma szans wygrać z Komorowskim.Trzeba głosować na Dude bo tylko on może pokonać Komorowskiego

Gość gość
Duda, buahahahaha

Gość gość
KUKIZ# !!!!!!!!!!!!

Gość gość
Głosuje to się po poglądach, a nie kto ma szanse wygrać :O Jak będziemy tak wybierać to w tym kraju zawsze bedzie takie g****o jak obecnie jest :O

Gość gość
Duda , Duda tak , który z kandydatów jest lepiej wykształcony i zna więcej języków ?

Gość gość
Korwin zna więcej języków. jest inteligenty wykształcony.

Gość gość
I ma szanse w wyborach prezydenckich może z 8 % .Co to da ? Nastepne lata Komorowskiego. Czyli nic się nie zmieni bo pójdzie znowu pięć lat spać. Obudza go tylko żeby podpisał co mu przyniosą

Gość gość
Na Dude i Komora głosują sami emeryci i urzędnicy, czyli zgraja bezproduktywnych roszczeniowców.

Gość gość
Na Komora tak na Dude nie

Gość gość
BRONISŁAW KOMOROWSKI

Gość gość
Na Komora (nie jestem urzędnikiem ani emerytem :P ) bo jako jedyny odpowiada mi "swiatopogladowo". Nigdy na nikogo z PIS, Boże bron. Na Korwina tez nie bo jestem kobietą.

Gość gość
dla komorowskiego brzydkie kobiety to kaszaloty gość dziś czyli jestes zwykła idiotka to znaczy ze nie interesujesz sie polityka Andrzej Duda jako doktor nauk prawnych Uniwersytetu Jagiellońskiego ma dużo wyższe kompetencje prawne i konstytucyjne i dużo lepiej pojmuje polską demokrację niż Bronisław Komorowsk Z jednej strony doktor nauk prawnych, z drugiej magister historii. Z jednej strony człowiek, który nie zna języków i znany jest z gaf, z drugiej człowiek, który mówi w obcych językach. Na tle młodego, wykształconego, sympatycznego człowieka będą widoczne wszystkie wady Komorowskiego Komorowski i WSI - porażające informacje o prezydencie Polski https://www.youtube.com/watch?v=1RDv8_iaXWE

Gość gość
dziś jakie niby Komor ma poglądy? centrowy przygłup bez pojęcia o niczym

ma dużo wyższe kompetencje prawne i konstytucyjne xx Otóż według prawa i konstytucji obaj są sobie równi. Ty gdybyś zdobył odpowiednie poparcie też miałbyś szansę :classic_cool:

Gość gość
ja też na k***ina

Gość gość
strasznie mnie w*****a komorowski ten ciemniak jest najgorszm prezydentem w europie ani angielskiego nie umie. Co on zrobił dla Polski? Nic k****. Od samego początku mi nie pasował. A ma głosów tyle bo fałszuja i obiecuje ludziom gory. Jak znstanie prez. To emocje opadno i bedzie tak jak zawsze

Gość gość
chodzi o to ze sam jest prawnikiem a komorowski apisał się wprawdzie na seminarium doktoranckie w Akademii Obrony Narodowej, ale pracy nie napisał i po ośmiu latach został skreślony. z dumą mówił, iż swoją pracę magisterską pisał mu teśc .

Gość gość
na Komorowskiego głosują urzędnicy, emeryci i menele to widać w sondażach ulicznych. Tylko Korwin a to że nie wygra z konorowskim to nie ma znaczenia - i tak to jest fucha spod żyrandola od ględzenia ciągle tego samego:-O To przygotowanie do wyborów sejmowych:classic_cool:

Gość gość
Poglądy Korwina są zbieżne z myśleniem młodego pokolenia. Każdy sam na siebie ma pracować, jego kasa jest jego własnością, a roczeniowiec liczący na darmoche jeżeli mu mało niech idzie żebrać na ulicy. Bez pracy nie ma bogactwa.

Gość gość
Jak kobiety mogą głosować na Komorowskiego ? Przecież on podpisał bez szemrania ustawę nakazujaca wam pracować o siedem SIEDEM lat dłużej do emerytury ! Duda gdy go wybierzecie wystąpi z ustawą która cofnie to co Komorowski podpisał

Gość gość
Duda gdy go wybierzecie wystąpi z ustawą która cofnie to co Komorowski podpisał x i automatycznie podwyższy składki ZUS do 2 tysięcy złoty miesięcznie. Obaj są siebie warci, te lewaki jadą po tych samych pieniądzach.

Gość gość
W bajki Dudy nie wierzę, co do Korwina to mimo, ze jestem młoda i z niektórymi jego wyypowiedziami sie zgadzam to nie zagłosuję na kogoś kto chciałby odebrać mi prawa wyborcze

Gość gość
głosujecie dziewczyny na przystojnego, reszta was nie interesuje, nie powinnyście mieć praw wyborczych:-O

Gość gość
Od podwyżek ZUS jest PO w ciągu ośmiu nieszczesnych lat ich rządów podniesli składkę o sześćset złotych.

Gość gość
Duda nie opowiada bajek tylko mówi merytorycznie.Komor się obudzil po pięciu latach i czyta z kartki bajki

Gość gość
Ja bede glosowac na KUKUIZA. Przekonaly mnie jednomandatowe okregi wyborcze. Dzieki temu politycy beda odpowiedzialni za swoje czyny. Nie jak jest teraz, gdy dzieje sie cos zlego, jeden dziad zrzuca wine na drugiego, drugi na pierwszego i koniec koncow za bledy nie odpawiada NIKT. Korwin to psychol, a Komor i Duda to jeden uklad, ktory, jak to pieknie ujela pani Dykiel GRABI NAS POLAKOW!

Gość gość
A glosuj nawet na Kubusia Puchatka jak juz musisz zmarnować glos.Ale w drugiej turze oddaj glos na Dude bo tylko on może wygrać z Komorowskim

Gość prawictwo pospolite 137
Duda ma nieszczery usmiech tak samo jak Miller Nie będe głosował , ale jesli koniecznie miałbym kogoś wybrać to byłby Komorowski ewentualnie Kukiz

Gość gość
Nie wiem co będzie, gdy wygra Duda. Na pewno jednak wiem, że nie będzie in vitro, tabletki po, aborcji ( nawet tej spowodowanej uwarunkowaniami zdrowotnymi, gwałtem itp.) Witajcie w Ciemnogrodzie.