Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość au_torka

Co czuje przeciętna dziewczyna po dostaniu kosza od przystojniaka?

Polecane posty

Gość au_torka

Nigdy nie miałam takiej sytuacji, pytam z ciekawości :) Co taka dziewczyna czuje? Czy spada jej samoocena czy też dochodzi do wniosku, że faceci "z wyższej półki" jednak nie są dla niej? Albo może stara się szybko związać z kimś innym, żeby pokazać temu, który ją odrzucił, że jednak jest coś warta? Jak myślicie?

Gość gość
puk, puk gdzie jest rozum?

Gość gość
wygryzam sobie zyły i tarzam w gnoju z rozpaczy, a potem daje d... 50 arabom zeby samoocena mi podskoczyła

Gość au_torka
Bardzo proszę o sensowne wypowiedzi na temat :)

Gość gość
myśle, ze dziewczynie z duża pewnością siebie nie zrobi to różnicy, natomiast taka zakompleksiona będzie miała problem i będzie starała sie jak najszybciej pokazać facetowi, ze ma kogoś nowego

Gość gość
smutek :(

Gość gość
nie wiem, co to za kategorie - "przeciętna dziewczyna" i "przystojniak". Może się okazać, że ten przystojniak właśnie to płytki d**ek i nie zasługuję na tę dziewczynę, która może w gruncie rzeczy jest wartościowym, wspaniałym człowiekiem, ale on zapatrzony w swoją urodę, nie ma najmętniejszego pojęcia o tym i wielu innych rzeczach. Dajcie spokój, czy dzisiaj już nikt nie potrafi kochać ?

Gość gość
przecietnosc mierzona wygladem zewnetrznym? gratuluje podejscia

Gość au_torka
dodam że miałam raz okazję poznać miłego chłopaka ciemnego :) w barze ale jak mu powiedziałam że jestem dziewicą i większość czasu spędzam w domu przed komputerem to totalnie mnie zlał i uciekł nawet nie zapłacił za rachunek a chciałam mu tak dać dupki

Gość gośćona27
Dwa słowa klucz są pojęciami bardzo względnymi. Ja uważam że przeciętna dziewczyna nie będzie startowac do przystojniaka.

Gość au_torka
Charakter to inna sprawa, ja pytam w kategoriach urody. Skoro taka dziewczyna się o niego starała i zakochała się w nim, to załóżmy, że jakieś zalety charakteru jednak miał. Inaczej musielibyśmy założyć, że ona też była pusta, skoro zakochała się w pustym. Pytam bo jestem ciekawa, jak to przeżywają kobiety. Wiadomo, ze kobiety inaczej przeżywają to niż faceci odrzucenie przez piękną kobietę.

Gość gość
tak szczerze to uważam, że nie ma znaczenia, czy dziewczyna jest przeciętna czy super laska, czy facet przystojny czy nie - odrzucenie zawsze jest przykre, a może nawet bardziej przykre, jeżeli piękna dziewczyna zostanie odrzucona przez średniaka. W końcu ludzie nie dobierają się w pary tylko wg preferencji wizualnych, ale także patrzą na to jak się z tą osobą dogadują i czują, a także, czy wchodzą w grę jakieś głębsze uczucia.

Gość gość
dokładnie.

Gość au_torka
ostatnio jak mnie jeden próbował dotknąć cycków to bardzo to przeżywałam bo jeszcze mnie nikt nie dotykał a tu taki psikus czułam że chłopak sie poczuł odrzucony i był smutny

" au_torka dziś ostatnio jak mnie jeden próbował dotknąć cycków to bardzo to przeżywałam bo jeszcze mnie nikt nie dotykał a tu taki psikus czułam że chłopak sie poczuł odrzucony i był smutny " X Kiepski podszyw :)

Czyli po odrzuceniu przez przystojnego zakładacie, że on był dupkiem i nie był was wart? Ok. Ktoś ma jakieś inne pomysły? :)

Gość gość
Ja byłam zakochana w przystojnym, nie chcial mnie i szczerze mówiąc dodatkowo wyglupiłam sie z wyznaniem mu uczuć. Nigdy się tak podle nie czułam. Od tego czasu unikam facetów. I akurat wiem że nie podobała sie mu konkretnie moja fizycznośc, bo moj charakter lubił i cenil... :/

Gość gość
Zależy od samooceny dziewczyny. Jeśli kobieta zna swoją wartość zapewne będzie jej przykro ale uzna, że to nie jej wina i przejdzie nad tym do porządku dziennego. Większość kobiet buduje jednak swoją samoocenę głównie na wyglądzie. Odrzucenie może być dla takiej kobiety traumatycznym przeżyciem rujnującym całkowicie jej samoocenę utożsamianą z urodą. Uzna, że jest brzydka a faceci to skończone dupki.

Gość gość
Czesto tak jest ze dziewczyny z pipidowy przyjezdzaja do duzego miasta i mysla zeby zlapac przystojniaka. Przewaznie konczy sie tak, ze sie przemacaja z kolesiami z roku na imprezach. A potem szukaja brzydszego z nizszej polki bo koledzy z roku to jednak nie ten target

Gość gość
chyba źle

Gość gość
Nie podrywa się ludzi nie ze swojej ligi, piekniejszych, bogatszych itp.

Gość gość
Podrywac mozna bo dziewczyna jak dostanie kopa od kolesia z wyzszej polki to potem szybko o******** zeby pokazac ze jednak zlapala innego.

Gość gość
Czuje żal i nienawiść.

Gość gość
Czuje się bezwartościowa i brzydka

Gość Anula

Jak kupa .... Nie polecam. To ja dziewczyna z bliznami potrądzikowymi i nadwagą startowałam do kolegi który jest umieśniony i hiper inteligentny.