Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy miesiąc znajomości to za wcześnie na pójście do łóżka z facetem?

Polecane posty

Gość gość

Czy powinnam jeszcze poczekać? A jak tak to conajmniej ile? Układa nam się bardzo dobrze, on jest starszy ode mnie 13 lat, bo ja mam 21, a on 34, jest troskliwy czuły opiekunczy... Przed nim miałam 3 partnerów, ale w wielu zbliżonym do mojego. Chce tego tak samo jak on, tyle,że nie chce zeby sobie pomyslał ,że jestem łatwa, żeby mnie nie porzucił po tym seksie choć ufam mu, ale raz już mi się tak zdarzyło i teraz mam obawy... Co wy byście zrobili?

Gość gość
Zerwij z nim bo to saruch! A z seksem czekaj z 2lata minimum bo masz pewnosc, ze bedzie z toba caly czas i cie kocha

Gość gość
Staruch? Mnie się właśnie podoba, że jest taki bardziej meski, bo moi rozwieśnicy to w porownaniu z nim takie dzieci i w ogole...On nie naciska za bardzo, narazie były tylko pocałunki i raz jednego wieczoru troche więcej dotyku, ale przez ubranie ;)Choc miałam ochote na wiecej to narazie sie powstrzymuje, ale zastanawiam sie ile powinnam czekac? 2 lata to już przesada mimo wszystko....

Gość gość
Poczekaj tak z 3-4 miesiące. Ja tyle czekałam mając 22 lata kiedy poznałam nowego faceta.

Gość gość
3-4 miesiace to za krotko! minimum 1,5-2lata

Ja bym poczekała zwłaszcza,że większość znanych mi facetów ok 35 lat podrywa młode kobiety wyłącznie w jednym celu :P