Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie gadżety reklamowe na otwarcie salonu kosmetycznego

Polecane posty

Gość gość
Jak to jakie, podstawy, balony, kubki, długopisy, pendrive, cudów tu raczej nie wymyślisz. No jeszcze np. firma http://abcnplus.com/ oferuje podgrzewacze do rąk i takie bardziej oryginalne pomysły.

Gość Karoliino
Zaczynając od tych najbardziej popularnych to może długopisy i bony? Super sprawdzają się słodycze reklamowe (jakieś czekoladki np), może kubki z logo? Duży wybór jest na Remadays w Nadarzynie, teraz targi zaczynają się 7 lutego, warto się wybrać i poszukać inspiracji.

Gość gość
W różnej wielkości standy robi Oficyna - https://oficyna97.pl/. Można większe i mniejsze stojaki u nich zamówić, robią rzeczy pod wymiar na zamówienie, także można sobie dopasować format pod konkretne produkty które będą eksponowane. Dbają o jakość, karton jest wzmocniony, w nowoczesnej grafice, nie płowieje, jak na razie bardzo sobie ich chwalę.

Gość jolagiz1
Prawda jest taka, że wiele zależy od tego jaki posiadamy budżet oraz jakie usługi będą w salonie, czy to będzie salon dla bogatych klientów czy dla każdego. Warto zawsze zainwestować w kilka typów gadżetów, aby każdego zadowolić. Tutaj https://side.com.pl znajdziecie ciekawą ofertę w tym zakresie.

Gość gość
Na gadżetach reklamowych warto zamieścić emblematy z logo waszego salonu. Polceam wam nawiązać współpracę z firmą www.sztandary-haftowane.eu Zajmują się wykonywaniem haftów i emblematów na tkaninach różnego rodzaju.

Gość gość
Ja na otwarcie salonu kosmetycznego kupiłam stendy reklamowe w Oficyna 97 bardzo rzetelnie podeszli do tematu i przed czasem dostarczyli mi stendy

Gość Marina

Warto też zareklamować się na instagramie. Teraz to ten portal jest najmodniejszy a followersów można zdobywać na przykład za pomocą wypromujemy.com. 

Gość Julka

My zamawiamy gadżety w dobrej cenie na remadays, w tym roku są 13-15 lutego i wystawia się kilkadziesiąt jak nie więcej firm, w tym producentów a wiadomo że przy większym zamówieniu można wynegocjować rabat

Gość Tiara

Ja chciałam mieć wyjątkowe gadżety. Zamówiłam projekty z Orchidea Group. Nie jest najłatwiej to zaprojektować osobiście, więc warto skorzystać z pomocy specjalisty. To wcale nie jest duży koszt, jeżeli agencja jest doświadczona i wie skąd brać materiały. Sam projekt jest bardzo wartościowy - warto mieć takiego grafika, który będzie nas uważnie słuchał. Byłam zadowolona, że moje życzenia zostały wysłuchane 🙂 

Gość gość

W /oficyna97.pl/ masz projektowanie, prototypowanie i produkcję, nawet do 10 sztuk, więc to przyznam unikalna propozycja, bo nigdzie tak małych nakładów nie widziałem. Zazwyczaj musisz bardzo dużo zamówić, aby w ogóle ktokolwiek przyjął zlecenie. A tutaj jest uczciwie, szczególnie z perspektywy mniejszego przedsiębiorcy.

Hej, ja ostatnio wybralam sie do nowej kosmetyczki i miala super gadżety, dokladniej miala notesy. Uwazam ze taki maly notes jako drobny prezent dla klienta to super sprawa, odrazu klientka moze zapisac sobie wizyty. Tez zastanawiam sie nad jakimis podarunkami u mnie w firmie. Polecila mi super strone gdzie zamawiała swoje notesy klejone. Tutaj jest link: http://www.fanatycydruku.pl/notes-klejony-bez-okladki

Gość Karolina

Ja ostatnio jak byłam na otwarciu nowego salonu kosmetycznego u koleżanki i dostałam różową parasolkę z logo, bardzo fajny prezent teraz cały czas jej używam bo mi się podoba. Wiem, że zamawiała to w sklepie Mugline więc bardzo polecam.

Gość Karolina Berger

Ja na otwarcie swojego salonu fryzjerskiego zamówiłam michałki reklamowe w torocreation.pl. Jestem pod wrażeniem jakości ich wykonania oraz smaku, naprawdę pełen profesjonalizm. Moim klientom bardzo smakują. Polecam.