Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zołza w pracy

Polecane posty

Gość gość

pracuję w towarzystwie kobiet ,znaczna ich przewaga tutaj,i ze wszystkimi mam dobre stosunki oprócz jednej 50 letniej kobiety ,ona ma taki charakter że podlizuje się silnym a kopie tych których uważa za słabych,ja jestem nowa,od pierwszego spotkania jest wobec mnie chamska wręcz odzywa się obraźliwie,ma to samo stanowisko co ja,nie zna mnie,może oceniac tylko po wyglądzie,byłam dla niej kulturalna nawet po chamskiej odzywce , zieje jadem w stosunku do mnie a ja jestem bardzo pokojowa osobą ,o co jej chodzi?

Gość gość
baby tak mają,bez względu na wiek.Tutaj opisujesz starsza a ja znam młode równolatki i jedna drugiej gdyby mogła zagryzłaby na śmierć. Zazdrość,zawiść,podłość to na porządku dziennym. Olewaj babę,szlag ją trafi,najgorszym jest dać się sprowokować,i jeszcze ważne by nie dac się innym wciągać temat ktore będą milutkie a jej będą donosić na ciebie.

Gość gość
Nie wierz żadnej,nawet tym które się do ciebie uśmiechają i są miłe.

Gość gość
dziękuję za odpowiedzi ,tak postaram się ją lekceważyć,ale ciężko mieć miły dzień gdy ktoś chce Ci pokazać że może Cie bezkarnie kopać za nic, czemu świat kobiet jest taki drapieżny ,w domu opiekunki ognisk i miłego klimatu:-) a w pracy wydry