Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wolicie kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Zrobić laskę facetowi, który ma 190 cm wzrostu za 500 zł czy zrobić laskę facetowi, który ma 160 cm wzrostu za 600 zł?

Gość gość
a który ma hiva ?

Gość gość
Załóżmy, że poza wzrostem tak samo wyglądają i żaden z nich nie jest chory na HIVa.

Gość gość
A co to za różnica? Ten co więcej płaci.

Gość gość
ja wolałabym wyższemu

Gość gość
Nie zrobiłabym za pieniądze. A jeśli miałabym takie rzeczy robić za pieniądze, to nie interesowałby mnie wzrost, tylko higiena. Jest mi wszystko jedno czy on ma 160 czy 190. Jak się zakocham, to zrobię loda, bo będę chciała zrobić mu przyjemność.

Gość gość
gość dziś "Jak się zakocham, to zrobię loda" x Ale nie zakochasz się w kurduplu. Taka biologia. Śmieci genetyczne do odpadu. W rzeczywistości większość kobiet z chęcią zrobiłaby loda wyższemu. Były robione badania w USA i okazało się, że po szybkich randkach najwięcej ****ają wysocy faceci ( wzrost okazał się nawet ważniejszy niż wiek i umięśnienie).

Gość gość
madralo KAŻDY GŁUPI wie że na szybkich f****ng liczy się bardziej wygląd

Gość gość
gość dziś madralo KAŻDY GŁUPI wie że na szybkich f****ng liczy się bardziej wygląd x Wzrost to też wygląd.

Gość gość
"Ale nie zakochasz się w kurduplu." Hm, nie wiem jak jest przy 160, bo żadnego nie znam (ale sama mam 163), ale tacy 172 to mi się podobają. Tak samo jak podobało mi się w życiu kilku 180, 190, tak i podobało mi się kilku 172, 175. Mieli w sobie coś przyciągającego. Choć mnie, to i krzywy nos przyciąga. :D

Gość gość
Ale jak niższy bedzie przystojniejszy, bogatszy i lepiej potrafiący się zająć kobietą to wzrost nie ma znaczenia, chodzi o to by nie był niższy.

Gość gość
"Wzrost to też wygląd" Tak, ale jej chyba chodziło o rozróżnienie szybkich f****nów (na których liczy się głównie wygląd) od zakochania i związków (w których znaczenie mają inne ważniejsze cechy).

Gość gość
kurd**el może nadrabiać twarzą .. Jeśli ma twarz jak Maciej Musiał , to może mieć każdą a ten wysoki 190 cm może mieć brzydką twarz jak Roman giertych. Klasyczny Frankeinstein. No , a przecież Giertych jest wysoki Każdą wade można nadrobić zaletą.

Gość gość
gość dziś "Wzrost to też wygląd" Tak, ale jej chyba chodziło o rozróżnienie szybkich f****nów (na których liczy się głównie wygląd) od zakochania i związków (w których znaczenie mają inne ważniejsze cechy). x Wzrost ma główne znaczenie właśnie w fu..ingach.

Gość gość
Jak niski pokaże się raz w tv to nie opędzi się od lasek.

Gość gość
Ile procent facetów wygląda jak Frankestein?

Gość gość
Frankenstein nie jest wcale taki brzydki.Po drugie Frankenstein jest tzw złym chłopcem, a samice chcą się ru..ać z agresywnymi facetami.

Gość gość
Frankenstein nie jest wcale taki brzydki.Po drugie Frankenstein jest tzw złym chłopcem, a samice chcą się ru..ać z agresywnymi facetami.

Gość gość
Gupcze blady jestem bo niemam co jesc. Ale zawsze chcial bym na cyckach urzec:-) kobitka to cos pieknego ,.was niemiecka demokracja niszczy .wiesz skad miedzy innymi zboczone baby sie wziely? Zol ierze szli na wojne gineli babom sie chcialo to se dawaly rade.a nawet niewierz dlaczego miedzy oficerami dowodcami jest wiele zbokow albo wrednch dowodcow tez z oki bo kiedys w armi kobiet niebylo:-) tak ja w wiezieniach ,wiesz ze tam tez debile maja nasrane w mozach? Nieodpowiadaj mi odpowiedz sobie, kim jestes czego pragniesz i idz do przodu. Raz sie pomylisz niecofniesz sie .