Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o rade

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 21 lat. mam nieregularne miesiaczki ale tak za dwa lub trzy dni powinnam dostac okres. Wczoraj na noc przy robieniu siusiu zauwazylam niewielkie ilosci krwi na papierze. Najpierw jasnoczerwona a nastepnym razem juz prawie brazowa. Myslalam ze dostalam okres.. lecz juz ani kropelki krwi przez noc i do teraz. Seks uprawiam ale rzadko do tego sie zabezpieczam... czy to moze byc jednak cos zwiazanego z ciaza .? Czy z jakas choroba? Dodam ze czuje sie dobrze I ze nigdy wczesniej cos takiego mi sie nie przytrafilo i dlatego troche sie martwie. Miala ktoras z was cos podobnego i co wyniknelo ?

Gość gość
Podpowie ktos cos ?

Gość gość
Nie ma tu nikogo?

Gość gość
dodam , że jadłam na obiad buraczki

Gość gość
Moja droga, takie sprawy załatwia się u ginekologa, a nie na publicznym forum. Tutaj nikt nie jest w stanie określić, czy kolor na papierze toaletowym mówi coś o ciąży. Myślę, że za szybko zdecydowałaś się na seks, najpierw trzeba dorosnąć, niestety!!!!!!!

Gość gość
Nie nie jadlam buraczkow. 21 to za wczesnie ? Hehe a 15letnie matki?

Gość gość
Zreszta nie zycze sobie komentowania mojego wieku. zapytalam tylko czy ktoras z was miala cos podobnego i jak to sie skonczylo. Czy to jakas choroba czy coss