Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego tak robi?

Polecane posty

Gość gość

poznałam kiedyś chłopaka, na początku miała być to tylko zwyczajna znajomość, z czasem poczuliśmy coś do siebie, on powiedział co do mnie czuje i po tamtym czasie mnie unika, nie rozmawia ze mną, napisze do mnie raz na miesiąc. Wiem, powinnam zapomnieć, ale kiedy już się z tym pogodzę to on pisze do mnie i znów moje nadzieje wracają. Niestety zawsze na pisaniu się kończy, niby umawiamy się na spotkanie ale później pisze, że jeszcze da znać czy rzeczywiście będzie miał czas. Do spotkania nigdy nie dochodzi. Nie widziałam go już 5 msc. Cały czas o nim myślę, nie potrafię tak zapomnieć. Dla mnie to jest straszna męka. Dlaczego on to robi? Dlaczego się tak zachowuje? Czy to ja zrobiłam coś nie tak?

Gość gość
jak to dlaczego? bo mu na to pozwalasz :D dawno powinnas zerwac z nim kontakt, nie szanujesz siebie wiec i on ciebie nie szanuje

Gość gość
jak jego panna nie ma czasu to on się nudzi i pisze do Ciebie, pogódź się z rzeczywistością

Gość gość
szanuję się, ale cieszy mnie każda wiadomość od niego. Nie potrafię źle o nim myśleć. Bardzo mi go brakuje, nie wiem jak bym miała o nim zapomnieć.

Gość gość
on nie ma dziewczyny, tego jestem 100% pewna

Gość gość
nie, nie szanujesz się, facet ma cie w czterech literach, nie dotrzymuje slowa co oznacza ze nie szanuje ani ciebie ani twojego czasu, po czym jak sie nudzi to cos napisze a ty lecisz jak pies, wstyd

Gość gość
Jesteś zapychaczem czasu. Nikim więcej. Godności nie masz za grosz i sama dajesz się tak traktować. Dawno powinnaś go pogonić.

Gość gość
jakby Tobie na kimś zależało to nie robiłabyś/robiłbyś tak? wydaje mi się, że też byś się tak zachowywał/-a

Gość gość
a może zwyczajnie nie ma jej w czterech literach, tylko ją lubi, zwyczajnie i nic więcej. wie, że ona coś do niego czuje, ale sam nic od niej nie chce, pisze by nie przepadła ta znajomość? bo zwyczajnie lubi. tak nie może być?

Gość gość
tyle że on powiedział co do mnie czuje-ja też nie jestem (a raczej byłam) mu obojętna

Gość gość
gość dziś jakby Tobie na kimś zależało to nie robiłabyś/robiłbyś tak? wydaje mi się, że też byś się tak zachowywał/-a x Ale jak? Jak autorka? Chyba kpisz :) Przecież jak na dłoni widać, żed on ma ją gdzieś. Jak chce się dalej poniżać to niech się poniża. Koleś pewnie się cieszy, że taką naiwniarę znalazł.

Gość gość
Gość 21:31 skąd wiesz? :)

Gość gość
jak się kogoś lubi, to się go notorycznie nie wystawia

Gość sailorrrrr
i co z tego, że powiedział Ci co czuje? naprawdę aż tak głupia jesteś? :) ja ci tez mogę teraz powiedzieć, że cię kocham, i co? i nic, naucz się, że nie licza się słowa tylko czyny, bo powiedzieć to można wszystko, a jego czyny świadczą o tym, że mu na tobie nie zależy i ma gdzieć co czujesz i myślisz

Gość gość
ciekawi mnie również to, dlaczego wcześniej mieliśmy bardzo dobry kontakt, często się spotykaliśmy, a jak wyznał mi to co czuje .....wszystko się posypało

Gość gość
skoro wyznał Ci miłość, a nie szuka kontaktu to znak, że nic nie czuje i sam pewnie nie wiedział czemu to zrobił.