Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niemowlak nie umie zrobic kupki

Polecane posty

Gość gość

Mam problem moj 4 tygodniowy niemowlak nie potrafi zrobic kupki, jest karmiony mieszanie, nie wiem co robic:/ sama piersia nie wykarmie bo mam malo pokarmu. Pomozcie prosze

Gość gość
Tak na szybko to delikatnie wloz koncowke termometru. Zamow rurki Windi przez neta, kladz na brzuszku, rob masaze brzuszka okreznie, zgodnie z ruchem wskazowek zegara. Termometr posmaruj wazelina. Powodzenia.

Gość gość
a często myjesz mu pupke?

Gość gość
A co ma do tego mycie pupy?

Gość gość
Ja moim dzieciaczkom pomagałam termometrem,ale koniec termometru moczyłam w oliwce. Nie rób tego za często,bo dziecko przyzwyczai się do tej "wygody" i nie będzie umiało samo się wypróżniać,ale czasami sytuacja zmusza do tego,że trzeba maluszkowi pomóc

Gość gość
Dzisiaj jest drugi dzień kiedy nic nie zrobił do pampersa, bardzo się martwię :(

Gość gość
nie potrafi czy ma zatwardzenie? jak nie potrafi to kup sobie te rurki i mu pomagaj nimi, nie boj sie ze sie przyzwyczai bo po prostu ma niedojrzaly uklad pokarmowy i jak za kilka tyg dojrzeje to bedzie walil sam do pileuchy. a jak ma zatwardzenie to juz inna bajka, moze herbatka z kopru, albo woda wystarczy zeby poluzowac kupke