Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex ze starsza sasiadka

Polecane posty

Gość gość

....w bloku gdzie mieszkam, przez sciane zamieszkuje Pewna Intrygujaca mnie pani ,: mianowicie : Zna się z moja rodzic.ielkja razem sa koleżankami i często sobie pomagają , i ... Ja często zostaje długo sam w domu(2-3m-ce) nasza sasiadka P.Ilona'` jest samotna i pracuje w domu ,(fizjoterapie /masaze/zabiegi zdrowotne)... moja fantazja jest by jakos kiedyś niespodziewanie ,,ona do mnie albo ja w jej progi zawitawszy z jakiej(ś )"ważnego powodu ' .... i z rozmowy zacznie się przeradzać ostra dyskusja......,.a w efekcje :ja powiedzac slowo zawiele: dostaje od Niej Plaskacza w twarz i ....w ogole ..przeznaje się do bledu i przepraszam........ nie pomaga jeszcze bardziej nerwowo.......... i dostaje już konkretnie .... i w końcu klekam ..do stop calujac niesmiale....i przepraszam i chce naprawić blad ...wtedy ona przytula ma glowe do bioder i rozkazuje cala ...wylizać ja od stop ,,,uda kolanka ...wtulenie w lekko wlochata piekna Cipke która wilgotnieje w oka mgn-u:-********* ,, obryzguje mnie zlotym de.... .. ...mmmmmm pieszczę jej cipke coraz sielej liznąć pupcie ...lize ja tak.....To ona powie kiedy sto/i kiedy inne pieszczoty.... kaze mi się przebierać w delikatna koronkowe body z wycięciem na krocze... z szuflady wyjmuje sztuczn,penisa na pasku i po oblizaniu i da niu mnie do buzki .. ,,,rozdziewicza moja dupcie... a w nagrodę za posluszenstwo...ochh!!....iojej tez mnie piesci.. trochę podrgryza , siada na mnie swa rozgrzana i lizana Cipeczke,,, glowe mMoCCCCno przyciska w swe piersi i .....mm chce na moment glowe odwrocic ,,ale ona silnie trzyma mnie ...pozwala ledynie piescic i slinic sutki....mm cudowne były....(sa!)..dochodzimy prawie jedno po drugim...(Pani)pierwsza...cała spocona,,,mokra i pachnaca swierzymi feromonami i lekko uwodzącym potem,,,...wzdycha i mowi:: no to teraz już jesteś moim niewolnikiem sexualnym. i możesz wylizać mi cipuszke z pozostalosci spermy....daj buziaczka,, daj sprobowac..:-**mmmmm ochhh!! i tak obiecałem piescic ja 4razy w tygodniu(czas ...ona dyktuje) sex(no taki ze się zleje w nia ...czy na cycunie..uda,,, nie jest codziennoscia ALE CIPKE I PUPCIE LIZE JEJ PRAWIE CODZIEN,,,,UWIELBIAM TO... a jak cos nie Tak to dostaj***aty" paskiem na d**e,,i ech...kara w zaleznosci od wagi niespełnienia jest....ale najmocniejsza to...bylanarazie chlosta-55batow, i delikatne przypalanie jajek, naklocia płytkie)na koniec goracy wosk... raz to az,,,, ale i tak HJEST TAKA Z******TA I MOCNA W SEXIGRASZKACH,, ze..mmm.. och!! lubie starsze "Mamuski/Ciotki" które dominują nademna w lozku...dziewczyny rowniesn) na razie nie mam wiec jest cudownie ,,,tak mmmmmmm SZKODA ZE TO YLKO MOJA FANTAZJA ALE KTO WIE' LADA MOMENT MOZE SIE ZISCIC...TYLKO CZEKAM NA TO:-* WARUNKI DOGODNE: BABCI NIEMA I MAMY TEZ WTJECHALA,..wiec sąsiadko!!!!!!!!!!!!!!wiosna jest pozwol sobie piescic Cipke chociaż tylko lizac...