Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat prezent dla matu

Polecane posty

Gość gość
Matu i Kredek to najbardziej normalnie faceci z forum. Reszta bez komentarza..Kokeja 3x KKK w glupocie nie przebije nikt. Rozchwiana emocjonalnie dziecinka

Gość gość
Nie to by było zbyt oczywiste, żeby to była Niebieska. Stawiam na jakąś wredną osobę, którą bawią takie rzeczy i chce bardziej skłócić jeszcze osobę Wilka i Matu.

Gość gość
w i d m o t o p s y c h o p a t a

Gość gość
Ej ty gość wyżej, wyżyłeś się czy jeszcze za mało?

Gość gość
Niebiesko - zielona czyli Juken? :-O :-O :-O

....wilku ...oczywiście ze zamknięta... Kiedy ktoś jasno i wyraźnie przytacza twoje słowa zaczynasz sciemniac ... Ale cóż tyle jest wart twój honor, nie górala bo ich szanuje ... Może to ludzie prości ale na ludziach znają się lepiej niż ty...IDE spać bo szkoda nocy ...a przy porannej kawie poczytam sobie jak dalej dajesz robić z siebie idiota :) Nie wiem kto spamuje i nie jestem ciekaw ale sklamalbym gdybym powiedział ze nie mam odrobiny satysfakcji ze u krechy robi ktoś to co robił on sam innym ... Chyba ze robi to sam myśląc ze mi zaszkodzi co przy jego pokretnym myśleniu jest wysoce prawdopodobne .... Dobrej nocy życze wszystkim czytajacym :)

@Matu Idz swoja droga i nie startuj do Wilka bo przestane byc grzeczny. Sprawa jest jasna na swoim Temacie mam prawo goscic kogo chce a Ciebie nie chce. Widmo ufam Tobie nie i nie musze ci sie tlumaczyc dlaczego.

Gość gość
Wyjdź kupo sierści!

...witam z rana :) jak obiecałem zaglądam przy porannej kawie, i widzę że wiele nie straciłem wczoraj, za to jestem wyspany :) WILK_1946 wczoraj @Matu Idz swoja droga i nie startuj do Wilka bo przestane byc grzeczny. Sprawa jest jasna na swoim Temacie mam prawo goscic kogo chce a Ciebie nie chce. Widmo ufam Tobie nie i nie musze ci sie tlumaczyc dlaczego". ...wilku nie strasz, ...i pozwól że powtórzę, też trochę jestem na tym forum (choć nie tak często jak bywałeś Ty i krecha) nigdy u Ciebie nie pisałem bo mnie twój temat i filozofia życiowa nie interesowały. Zatem nie pisałbym i ostatnio gdybyś nie zaczął powtarzać u siebie oszczerstw kreski. Nie pochlebiaj więc sobie, że ja na gwałt chciałem być u Ciebie gościem, ani mi to w głowie :) co do fragmentu : "Widmo ufam Tobie nie i nie musze ci sie tlumaczyc dlaczego". ...jemu może nie musisz niczego tłumaczyć, jednak mnie i pozostałym użytkownikom swojego topika chyba jednak należy się jakieś wyjaśnienie na jakiej podstawie obrażasz ludzi. Bo już nie chodzi o to ze kreska pod twoją ochroną, na twoim topiku pisze bzdury, to byłbym w stanie przełknąć bo kto go nie zna ten go kupi :) ...ale chodzi o to że to ty piszesz że ja jeździłem mu chamsko po rodzinie i to ty mnie obrażasz jakbyś to co najmniej słyszał czy czytał ! ...po prostu czym innym jest dla mnie to co o mnie wypisuje kreska a czym innym jeśli robi to : "Nieodrodny Syn Dzikich Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Dzikie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym" ...w kontekście Twojego zachowania w "mojej sprawie" na Twoim wątku, możesz sobie tę stopkę w buty włożyć !

Gość gość
Wilk jest przegrany . Zapytał Widmo- o co chodzi z matu , ten oczywiście nabluzgał głupot i stary Cap uwierzył, przyjął, bo to przecież lijalny przyjaciel Krechy. Nie poznał sprawy z dwóch stron bo i po co. Taki z niego góral jak z koziej d**y trąba. Marcie na swoim temacie podał przykład z kims kto zabija koty. Ciekawe co by było gdyby to Krecha zabijał te koty i wytłumaczył wilkowi, że kotów nie lubi bo go podrapały. Też by się wstawił za Krechą> ? Czy jako przyjaciel powiedziałby mu że źle postępuje. Wilku, nie wycieraj sobie pyska honorem. Matu, nie wdawaj się w dyskusje, no chyba, że też to na swój sposób lubisz. Załosne to wszystko

@Matu To jest stary numer na ERO z niebieskiego pisze sie kulturalnie a z pomaranczy najwieksze chamstwo. Z relacji Widmo jasno wynika ze jak tylko rozpoczynal sie jakis konflikt slowny miedzy wami nagle z pomaranczy chamsko jechano po nim i jego rodzinie. Ja nie musze ci niczego udowadniac poniewaz nie tocze z Toba jakiejs publicznej wojny usunalem cie tylko z tematu na podstawie tego co powiedzial mi Widmo a Ja mu ufam. Tlumaczylem tez przyczyny Twojego usuniecia 2 kobietom uczestniczacym w moim Temacie. I to koniec. Sprawa uwazam za zamknieta i nie zamierzam ci nic wiecej tlumaczyc. Jak nie rozumiesz to juz twoj problem

Gość gość
Wiaderko i grabki wam dać? Matu nie daj sie w to wciągac, wilkowi tylko o to chodzi !!! "Ufam mu" ...buahahahahhaa

Gość gość
A dlaczego nie wejdziesz na stary temat Słodkiej i nie sprawdzisz czy twój kolega nie wpuszcza Cię w maliny? Nawet średnio honorowy facet woli sam się upewnić żeby nie gadać głupot.

Gość gość
Ja tez uważam że jeżeli chce się zabrac zdanie należy sprawdzić sprawę z dwóch stron. A nie udawać debila i zasłaniac się lojalnością

Gość gość
I jak tu brać cię na poważnie Wilk? Pewnie reszta twoich teorii też gdzieś zasłyszana i niesprawdzona:)

...może to jest stary numer z ERO, ale numer którego nie stosowałem i nie stosuję. Mam jeden nick i wystarczy, raz u ciebie napisałem na pomarańczy w sposób charakterystyczny dla mnie kogoś pozdrawiając i tyle. Widzę że nie dociera do Ciebie prosta sprawa, w nosie mam obecność na twoim topiku, chodzi o to że pomawiasz i rzucasz oszczerstwa bezpodstawnie na zarejestrowany nick, gdzie jest cała historia tego co i gdzie pisałem (nawet to jest podstawą wyrobienia sobie określonego zdania na to czy ktoś jest zdolny do jakichś chamskich zagrywek) i robisz to jako Ty, a nie pomarańcza która miałbym w głębokim poszanowaniu. To że tobie w głowie się nie mieści że ktoś może nie podsrywać z pomarańczy też świadczy tylko o Tobie. Za stary jestem na takie zabawy i za mało mam czasu ... Proszę tu więcej nie pisać, ja do sprawy nie zamierzam już wracać, bo widzę że honor, prawda itp. wartości to jedynie słowa skoro nawet o ludzkiej przyzwoitości nie masz pojęcia. Życie płynie dalej sprawa raz dwa zniknie w tym bałaganie ...uda wam się "zaszpachlować g****o" ...do czasu aż kreska wykręci komuś podobny numer :) ale to już nie moja spraw. Bawcie się dobrze powodzenia.

Gość gość
Ty go nie usunąłeś tylko z tematu. To akurat raczej przysługa z twojej strony. Ty go publicznie oskarżyłeś o obrażanie czyjejś rodziny, nie raz. Tak się nie robi.

OK, dajcie już spokój. Jaki jest Wilk każdy widzi i starczy. Generalnie wątek tematu nie ma, sam go nie zakładałem miał być dla mnie prezentem:) więc jest jaki jest i póki go administracja nie skasuje można tu pisać jeśli ktoś ma ochotę. O czym ? ...to już sami zdecydujcie...

...no i mamy kolejny dzień i chwilę na poranną kawę zanim trzeba będzie zająć się robotą, za to od jutra majówka :) ...jakieś ciekawe plany ? Od kilku lat wybieram się do Kazimierza, zawsze jednak coś wyskakiwało nieplanowanego a pilniejszego... teraz nadarza się okazja o ile nie sprawdzą się prognozy pogody. Zdaję sobie sprawę że w necie można znaleźć sporo propozycji noclegów ale może ktoś był w Kazimierzu i może polecić coś ciekawego z czystym sumieniem ? Jakie Wy macie plany na weekend ?

...Witam po majówce :) ...no i kolejny raz udało mi się nie pojechać do Kazimierza :) raz że za boga nie można było znaleźć jednego wolnego pokoju na majówkę, a kiedy mieliśmy już pojechać w piątek na żywca to lalo jak cholera łącznie z gradem wielkości grochu. Za to w sobotę cały dzień na powietrzu przy grillu i całkiem niezgorszym bimberku w gronie znajomych, w pięknych wiejskich klimatach.

Gość gość
hura wrócił ten okropny stary pedofil :D

Gość gość
Piszcie że matu piertoli małe dzieci i będzie na czuba widmo. :D

...usiadłem tu przy porannej kawie i jakież było moje zdziwienie gdy nie znalazłem tematów moich idoli. Wilkowi się nie dziwię ma co robić w realu ostatnimi czasy więc sobie trochę kafe odpuścił, ale kresce pewnie całkiem samoocena padnie bez produkowania się tutaj ze swoimi śmiałymi tezami i przenikliwymi ocenami...

Gość gość
też nienawidze psychola,ale musiał ci dojebać skoro ciągle o nim piertolisz. pozabijajcie sie czuby. :D🖐️

Gość gość
jeden debil troluje drugiego debila hahhahaha :d

....pewnie bym nie piertolił gdyby tacy goście co rusz nie przypominali o nim, praktycznie na większości tematów się o nim pisze i aż dziw że ktoś próbuje wcisnąć że jest kilkoma innymi nickami skoro jest nie do podrobienia :)

Gość gość
widmo pisze u pewnej jako kojot głupolu,a miałam cie za inteligentnego. pewnie żadna cie nie chce i zazdrościsz :D

Gość gość
psychopata zmienia style, tworzy projekty ale idiotki mają z kim i o kim pociskac głupoty :D

Gość gość
Gościu a niech je ***** jak są głupie. J***e mnie to. :)

Gość gość
Kto podrobiłby widmo skoro psycholem jest. On podrabia style jak kameleon. :/