Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mężczyzna jest dla was tylko środkiem do celów

Polecane posty

Gość gość

mężczyzna dla kobiety jest tylko środkiem do jej celów a na końcu otrzymuje w nagrodę nienawiść i pogardę , bo kobiety udają miłość , manipulują każdym i zwalają wiecznie winę na faceta kobiety tak naprawdę nienawidzą facetów , ale potrzebują ich do osiągania swoich celów , nie mając pojęcia czym jest miłość i uczucia, a mówiąc i podkreślając je na każdym kroku po to , by tylko osiągnąć chwilowe zadowolenie dlatego z kobietą nie wolno chodzić w żadne dłuższe układy niż obopólne i chwilowe zaspokojenie

Gość dorota wp
a mężczyznę należy trzymać krótko. najwyżej do rana.

Gość gość
No to nie wchodź, nikt Cię nie zmusza :D

Gość gośćona27
Też mi Amerykę odkryłeś:) dajcie mu Oskara:):):)

Gość gość
bzdura jak takich szukasz kobiet,to takie masz wyobrażenie

Gość gość
to prawda!

Gość gość
jesteś ograniczonym facetem, określasz siebie i tą konkretną kobietę, która cię wyrolowała z uczuć

Gość gość
FACECI ktorzy maja taka opinie powinni byc sami i dac nam spokoj!!! jesli tak uwaqzasz badz sam!!! proste!

Gość gość
faceci nie dawajcie się nabrać na tzw."miłość" !

Gość gość
jak ludzie chociaż trochę są dla siebie to nikt miłości nie udaje

Gość gość
kobiety tylko wykorzystują mężczyzn

Gość gość
Mnie również zraniła kobieta :( Oddajesz kobiecie całego siebie a ona nagle wbija Ci nóż w plecy i porzuca. Gdy dowiedziałem się, że jest w ciąży bardzo się ucieszyłem chciałem przyśpieszyć zaręczyny i w dniu którym się oświadczyłem dowiedziałem się, że dziecko nie jest moje i, że mnie porzuca dla innego. Wtedy też dowiedziałem się , że wg niej jestem nieudacznikiem bo nie posiadam tego co jej nowy facet :( To bardzo boli bo straciłem w jednej chwili całą rodzinę, którą tak bardzo chciałem założyć właśnie z nią :(

Gość gość
Mężczyzna jest do przytulaaania i miziana do niczego innego nie jest mi potrzebny :P

Gość gość
Takie kobiety(a raczej dziewczynki) powinny trafiać na gości, którzy je przelecą i zostawią. Bo na nic więcej nie zasługują. Zauważyłem, że dzisiaj coraz więcej kobiet, ale KOBIET coraz mniej niestety. Nic konkretnego, żeby jajkaś cokolwiek sobą reprezentowała. Uwierz, że są porządne kobiety dzisiaj, o które naprawde warto się starać, ale to ty decydujesz co sobie weźmiesz. Zacznij patrzec co kobieta może CI zaoferować, czy byłaby dobrą matką, żoną itp. A znajdziesz taką. A reszta niech jest do końca dni swojej urody dymana przez idiotów ;)

Gość gość
prawda coraz mniej kobiet jest KOBIETAMI !

Gość gość
niestety życie polega na wzajemnym wykorzystywaniu się :(

Gość gość
dlaczego kobiety mają za cel życiowy wykorzystywanie mężczyzn? wiele jest niezależnych ale ogromna większość żeruje na facecie i nie tylko finansowo

Gość gość
Autor niestety napisał prawde. Kobiety sa z mężczyznami ze względu na ,,cos" bo potrzebują spermy, ojca do dziecka, srodkow do utrzymania lub robic karierę za pomocą mezczyzny. Potrafia udawac cale zycie. Gdy tylko nie chcesz realizować jej planów to niestety czar milosci pryska i widzisz tylko nienawiść. Gdy osiagna już swoje cele i nie jesteś im potrzebny to potrafią nawet Cie zabic w białych rękawiczkach oczywiście.

Gość gość
smutne ale prawdziwe

Gość gość
miłość to ułuda , którą karmią nas kobiety dzięki kobietom , prawdziwe uczucia zostały zamienione w pragmatyzm i praktycyzm , a faceci stali się wartościowi tylko ze względu na zaradność

Gość gość
Mężczyzna który nie docenia kobiety,matki,żony,nie jest wart żadnej.

Gość gość
hahaha a facet niby wie czym jest miłość? nie rozśmieszaj mnie autorze. bawicie się kobietami, rajcują was zauroczone wami kobiety z których możecie sie ponasmiewac jaka głupia się zauroczyła.

Gość gość
12,28.święta racja!

autorze, skoro sobie wybrałeś kobietę, która tobą gardzi, nienawidzi cię i manipuluje to TWÓJ wybór i twój problem. musisz jednak wiedzieć, że jest wielu mężczyzn szczęśliwych, kochanych i rozpieszczanych przez swoje kobiety :) więc takie generalizacje mają na celu chyba wyłącznie poprawę twojego nastroju poprzez stwierdzenie, że inni też mają źle. niestety to nie jest prawda i doskonale o tym wiesz, dlatego to cię tak boli :P

Gość gość
facet wie czym jest miłość w momencie , w którym odkrywa, że kobieta nic o niej nie wie

Gość gość
Autorze widac lubisz tak byc traktowany bo w takim ukladzie tkwisz. Wiec nie marudz. Poczekaj az twoja pani sie toba znudzi i poszuka przystojniejszego.

Gość gość
A ona jest celem konia pały,by wraz z jej tatuskiem mogli wejsc w układy z jej ojcem i dobrać sie do jego pieniedzy.Żal pl.

Gość gość
każda po jakimś czasie znienawidzi swojego faceta wystarczy nagrać babskie spotkania i tam wychodzi cała prawda o was , jak to "kochacie" i "ile macie uczuć"

Gość gość
Za chwile zaczniesz skamlec zeby cie nie zostawila