Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena9025

boje sie ze poronie przez sasiada

Polecane posty

Gość magdalena9025

Jestem w 6 tyg ciazy i caly czas w stresie przez sasiada :-( wczoraj wieczorem tak mnie brzuch bola ze nie mogla zasnac Caly czas problemy z nim sa wiecznie o cos sie Czepia mam juz taka nerwice ze cala sie poce ze strachu :-(

Gość gość
Zgłoś na policje zastraszanie

Gość gość
nie na policje tylko do prokuratury idź od razu policja nic nie zrobi :)

Gość magdalena9025
Zglaszalam to nic nie dalo gmina tez jest poinformowana wiecznie sie czepia moj moj nie wytrzymal powiedzial mu pare slow to potem skoczyl do mnie powiedzial ze zlapie go z kolegami do lasu wywiezie i tak bo pobija ze na intensywnej terpai wyladuje nawet mu o ty nie powiedzialam bo jeszcze by mu cos zrobil i zamiast moj maz to on byl by poszkodowany

Gość magdalena9025
A najlepsze jest to ze mam sasiada z gory policjanta ktory to wszystko slyszal i nawet nie zareagowal tylko sie smial on mysli ze jest on bezkarny bo ma kolege policjanta

Gość gość
no to co że jest policjantem może popełniać wykroczenie idź do prawnika albo do prokuratury napewno ci pomogą ;)

Gość magdalena9025
Mam taki zmiar i jesCze go nagrac na telefonie Wczoraj byla w parku z psem to caly czas sie przez okno na mnie gapil nie wytrzymuje juz Tak mnie wszystko boli ze boje o moje dziecko brzuch to mnie okropnie boli nawet teraz A on cwany skacze do mnie jak nikogo w domu nie ma

Gość gość
A ja bym była za bardziej ugodowym rozwiązaniem, idź do sąsiada i jak człowiek powiedz, że teraz nie chcesz się z nim kłócić, ze jesteś w ciąży, potrzebujesz spokoju, że teraz nie czas na kłótnie i problemy by odpuścić sobie, może się jakoś dogadacie. Ty bardzo odpuść ( nawet ja to mega debil) a zobaczysz jaka to będzie ulga, po prostu olej człowieka i traktuj jak powietrze.

Gość magdalena9025
Ale jego sie nie da olac on sam mnie zaczepia bez powodu Najpierw czepial sie.sasiadki z dolu przeszlo mu to teraz do mnie skacza A to taki prawdziwy kibol boje sie go czesto jestem sama w domu i nie wiem co mam robic Nawet swojego psa na mojego szczuje i sie beszczelnie smieje i mowi co mi zrobisz ja nawet sie do niego nie odzywam

Gość magdalena9025
A do niego tacy koledzy przychodza ze za sama gebe gdybym byla siedzia dlabym im 10 lat

Gość gość
Dlatego bym poszła jak człowiek i milo wytłumaczyła, że teraz potrzebujesz spokoju, że nie warto się kłócić, że jesteś w ciąży i te ciągłe kłótnie mają na ciebie zły wpływ. Ale to ty musisz mieć dobre nastawienie, i mimo ze to debil, ty wyciągnij rękę, bądź mądrzejsza, tylko tak ewentualnie odzyskasz spokój.