Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skomplikowałam sobie życie na maksa

Polecane posty

Gość gość

Zaszłam w ciążę z facetem, którego kocham nad życie a z którym nie potrafię być, zawaliłam studia, wróciłam do rodziców, mój przyjaciel podał się za ojca mojego dziecka przy moich rodzicach, a ja czuje się nieszczesliwa nie wiem co robić, bo wszystko toczy się jakby obok mnie :(

Gość gość
bylo sie uczyc a nie k***ic

Gość gość
A kto na prawdę jest ojcem dziecka? A tak poza tym masz na prawdę przyjaciela u boku

Gość gość
zakochałam się po prostu a wyszło jak wyszło. rodzice myślą że to dziecko mojego przyjaciela, nie wiedzą o tamtym. zaczynają mówić o slubie, mój przyjaciel też zaczyna naciskać snuć wizje wspólnej rodziny a ja czuję się bezwolna :(

Gość gość
1. Przestan narzekac, a wez sie za prace. Skoro potrafilas swiadomie zajc w ciaze to teraz powinnas poniesc tego konsekwencje i wziasc zycie w swoje rece! 2. Powiedziec rodzicom prawde i wrocic na uczelnie. 3. Usamodzielnic sie.

Gość gośćoofka
Lekko nie masz heh tylko czy jak się zgodzisz na ślub będziesz szczęśliwa? Chyba nie...

Gość gość
to dziecko mojego byłego, z przyjacielem nigdy nie spałam. Rodzice naciskają powoli na ślub, chcą nam przystosować górę domu na samodzielne mieszkanie, wszystko planują poza mną, że odchowam maleństwo i wrócę na studia zaoczne w fili w naszym mieście, ze nam pomogą, ale przecież to mój przyjaciel, to nie ojciec mojego dziecka. No i go nie kocham. Nie wiem czemu zgodziłam się na to wszystko.

Gość gość
Nie wiem jak im to powiedzieć :( oni myślą że to dziecko mojego przyjaciela, są nawet zadowoleni, że zawsze wiedzieli że będziemy razem, bo od małego razem się trzymaliśmy tylko, że coś z tego będzie. Jego rodzice też wiedzą zadeklarowali pomoc. Wiem że on zawsze się we mnie podkochiwał, teraz chce uznać moje dziecko jako swoje, ale co będzie za parę lat jak mu się to znudzi? Nie wiem co robić zapędziłam się w kozi róg. Myslałam że mój eks jak wróce do domu przyjedzie wyjaśni mi wszystko, powiem mu o dziecku i będzie inaczej, a teraz sama już nie wiem co robic. Jak powiem prawdę złamię wszytkim ich plany, strace przyjaciela zostanę sama :( jak nie powiem będę się meczyć nieszczęsliwa :(

Gość gość
Powinnas sama powiadomic bylego partnera,ze jestes z nim w ciazy, porozmawiac z nim

Gość gość
niezle provo. :D ps. ogladasz za duzo filmow :P

Gość gość
niestety to nie jest żadne prowo :( nie powiedziałam byłemu o dziecku, bo na początku byłam na niego wściekła, potem jak mi emocje opadły i chciałam się z nim spotkać porozmawiac to miał wyłaczony telefon, wysłałam mu sms, dostałam potwierdzenie odbioru ale nic nie odpisał nie oddzwonił. Więc przestałam próbować.