Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie dajcie sobie robic koron porcelanowych na zębach ostrzegam

Polecane posty

Gość gość

ja mialam korone na jedynce bo zlamalam korzen na brzoskwini pestce i mi zanikla kosc bo od korony szlo zakażenie:( kazdy kto ma korone bedzie miec problemy takie ze beda wnikac bakterie pod korone i dziaslo bedzie stan zapalny miec.. nie znam nikogo kto ma korone dluzej niz 20 lat i nic sie nie dzieje mu z nią złego ..

Gość gość
Trzeba wybierać dobrego stomatologa ...Właśnie ja mam koronkę ponad 20 lat ...ale pamiętam,że miałam przycinane dziąsło by dobrze "klapło" ...

Gość gość
mój mąż ma już 14 lat i nic się nie dzieje

Gość gość
a macie czasami takie uczucie jakby ta korona sie troche ruszala w srodku??

Gość gość
ja nie ...

Gość gość
to znaczy takie uczucie jakby nieraz tam coś leciutko "klapło"nie wiem jak to opisać..

Gość gość
a co ile robicie przeswietlenie tej korony czy wszystko jest z nia w porządku??bo mi dentysta mowil ze co roku musze robic..czy to nie za często??przeciez mnie wykoncza te promienie rtg..

Gość gość
Jak się pójdzie do dobrego dentysty to nie będzie żadnych probelmów, ja mam dwie korony po złamaniach zębów w wypadku i nie ma najmniejszych problemow od 4 lat. Polecam gabinet Amident http://www.amident.com.pl/ do takich zabiegów.

Gość gość
jest dentysta jest dobry to zalozy idealnie i takie rzeczy nie beda mialy miejsca. Tak samo jest z implantami - dobrze zalozony sluzy przez cale zycie i jest to jednorazowy wydatek. Radze poszukac innego dentysty, moze http://www.hercka.pl/ ?