Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrospaczona z szyszka

Pomuszcie

Polecane posty

chłpak, ktury byl srodku sloneczka jak sie sposcil i nie muk jusz dojsc do mie zebym nie byla zla ze mie nie pszelecial wlozyl mi szyszke do cipki. teraz ona sie otworzyla i bardzo boli jak prunuje ja wyciongnoc. pomocy!

elo. Naprawde boli!!!! morze zna ktos jakis sposup?

Gość gość
wtryśnij sobie strzykawką do głowy trochę oleju z orzechow - może Ci pomoże

cholera... trudna sprawa... hmmmmm.... wytrzymaj jeszcze troche. idz do parku, zanec wiewiorke na orzeszki, zlap ja do torby z bierdonki lub lidla. wroc jak najszybciej do domu. zdejmij majtki i przystaw torbe z wiewiorka do ci/pki. powinna sie zainteresowac szyszko, bo skoro dopiero zaczela sie rozwijac ma jeszcze w sobie ziarenka. nie dziekuj... nie ma za co. aha.. gdybys po drodze mijala poradnie zdrowia, zaszczep sie przeciw wsciekliznie. nigdy nie wiadomo czy wiewiorka bedzie zdrowa.

Gość gość
Poczekaj aż ziarenka wykiełkują to wyrwiesz z korzeniami .

łatfo sobie rzarty robic, chyba pujde do lekarza, ale sie wstydze bo sie benda smiac

Gość gość
Chyba "do lekaża". Cóż za brak konsekwencji :-(

szyszkom* jesli sie wstydzisz lekaza, to nie rup nic. zostaw ja gdzie jest. najwyzej jakis czas nie bedziesz grac w sloneczko tylko zajmiesz sie hodowla pszyszlych szyszek. ziarna szyszki szypko kielkuja. najpierw cipka zarosnie ci mlodymi sadzonkami sosenek... a po jakims czasie urosna na nich szyszki.. i bedziesz mogla je rozdawac chlopakom grajacym w sloneczko, aby inne dziewczyny tez doswiatczyly takiej fajnej historii.