Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile was kosztowalo wyprawienie chrzcin?

Polecane posty

Gość gość

Gdzie robiliscie i ile było osób?

Gość gość
W domu o koło 2000 było 23 osoby

Gość gość
5 lat temu około 700zł, 20 osób, robiłam w domu

Gość gość
0zł nie chrzciłam.. ale to zależy od miejscowości.. od lokalu.. ceny są różne.. jedni płacą ok 50zł za osobę inni 150 (jakiś kosmos).. można też zrobić w domu i np. zamówić katering, albo zamówić potrawy u jakiś znajomych osób, które lubią i potrafią gotować.. chrzciny można zrobić wydając różne kwoty..

Gość gość
90zl od osoby po kosztach

Gość gość
150 od osoby w lokalu

Gość Jedynaczka4
140 zł. od osoby.Robiliśmy w lokalu na 27 osób.

Gość gość
3tys,30osob w restauracji.

Gość gość
120 zł od osoby w restauracji

Gość gość
53 osoby w lokalu obiad zimna plyta dwa gorace dania i kolacja. Ciasto napoke owoce. Od osoby ponad stowe jakoes 7,5 tys wyszlo

Teraz: W domu dziadków z kateringiem. 15 dorosłych +3 dzieci Katering to 65 zł od osoby (w cenie obiad, zimna płyta, tort, ciasta, owoce, napoje, kawa itp) + 250 zł za obsługę Po doliczeni kasy na ubranko dla małej, kasy dla księdza, dekoracji na stół, paczek dla gości z ciastem itp wyszło 2000 zł. a 3 lata temu: W lokalu 15 osób dorosłych +2 dzieci Lokal to 80 zł/osobę za obiad+ zimna płyta i napoje, do tego osobno ciasta +tort Doliczając też kasę dla księdza wyszło 2200 zł

Gość gość
200 ksiedzu. 200 zl na zakupy na obiad desery itp Sama zrobilam obiad Rosol ugotowalam dzien wczesniej. Kluski slaskie i makaron szybko przed przyjsciem z kosciola. Goscie zaczekali 20 min. Sałatki zrobilam rano, mieso w piekarnku wczesniej rano potem odgrzalam. Tort można zamówić jak i ciasto. Kawe napoje soki to nie wiele kosztuje. Nie trzeba duzo wydawac.

Gość gość
ok 2 tys. 20 osob. chrzciny w restauracji

Gość gość
Z serii zastaw sie a postaw sie. Ludzie,30 osob?to ilez was bylo w domu,ze tyle gosci?mowi sie,ze najblizszych sie zaprasza.

Gość gość
26 osób - 850 zł. Robiłam w domu. Do osoby z 11:33 - u nas byli chrzestni dziecka z partnerami, teściowa ze swoim dzieckiem i mężem, babcia, babcia i dziadek, moja mama z partnerem, moja siostra z mężem i 2 dzieci, 2 ciocie i ich mężowie, jedna ma 1 dziecko a druga dwójkę, no i ja, mąż, syn. Zaprosiliśmy najbliższych, z którymi mamy dobry kontakt, więc mniej się nie dało.