Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkie byliście idealne na początku macierzyństwa ?

Polecane posty

Gość gość

Ciągle chodzę nie wyspana mimo, że mój syn budzi się 3 razy w nocy, dzisiejszy spacer to była porażka - mały płakał z niewiadomych powodów. Zasnął godzinę temu - położyłam go do łóżeczku i zaczął płakać, za to jak położyłam go w sypialni nie obudził się. Dziś ja obudził się o godzinie 6 mimo, że nie był głodny. Te wszystkie mamy są takie ogarnięty, spacerują z dziećmi na spacerki, a mi kurde nic nie wychodzi.

Gość gość
Jesteś Ukrainką?? bo coś z polskim kiepsko u Ciebie. Bez urazy oczywiście :)

Gość gość
nie martw sie u mnie tez tak bylo, pol roku sie ogarnac nie moglam

Gość gość
Być może nie pisze poprawnie. Od 7 lat nie mieszkam w Polsce. Posługuje się głównie niemieckim, więc polski może i kiepsko na dzień dzisiejszy.

Gość gość
Mały ma 3 tygodnie.

Gość gość
odpowiadajac na twoje pytanie - to jest normalne - noworodki placza bez przyczyny, budza sie w najmniej oczekiwanym momencie, maja "fochy" na spacerze - z czasem nauczysz sie jak sobie z tym radzic. a tak na marginesie, zacznij czytac polskie teksty, bo sie uwsteczniasz. 7 lat to nie jest duzo, jezyka sie przez ten czas nie zapomina a ty juz praktycznie nie potrafisz rzeczownikow przez przypadki odmieniac.

Gość gość
Urodziłam się w Niemczech, miałam 10 lat jak wyjechałam z Niemiec do Polski, no i 7 lat temu znów wyjechałam.

Gość gość
Baby to sa jednak baby, po co się czepilyscie tego jak jest napisane

Gość gość
Bo to jest byk jak s*******n a najlepsze jak ktos pisze idziemy grac. pilkie albo za chwilkie przyjade ja to mam schizy na tym punkcie mimo ze polonistka nie jestem

Gość gość
Przepraszam za mój polski, ale ja naprawdę staram się go jakoś ogarnąć. Moim pierwszym językiem jest niemiecki. Przepraszam. Może ja nie powinnam pisać na polskim forum.

Gość gość
dobra, odstawmy ten twoj polski na bok. jak sie budzi 3 razy w nocy to jeszcze nie jest tragedia, sa dzieci, ktore potrafia ryczec prawie cala dobe. ustal sobie stale godziny karmienia, spacerow, kapieli i kladzenia do snu - rutyna powinna pomoc.

Gość gość
Rutyny nie ma tylko w spacerach. Zdarza mi się nie wyrobić do południa, żeby pospacerować. Nie wiem jak te matki dają sobie rade.

Gość gość
to moze idz na spacer po obiedzie? po co sie spinac rano, skoro nie wychodzi.