Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

On ma żonę ja męza

Polecane posty

Gość gość

Poznaliśmy się całkiem normalnie . Sławek co ja w nim widzę no cóż nie jest atrakcyjny jak mój mąż ale jest sobą nie ukrywa przede mną że ma żonę córki że miał problem z alkoholem że lubi różne rzeczy w łóżku. Nasz pierwszy raz no cóż pozostawiał wiele do życzenie bo spotkaliśmy się razem z jego wspólnikiem i jego kochanką był alkohol koks bo trzeba stres rozładować on jest bardzo zamożnym biznesmenem ( no i tu paradoks jestem przeciwnikiem kokainy itp. ale w nim mi to nie przeszkadza) i trochę nie tak jak trzeba ale następne były cudowne nie bez ochów i achów on lubi BDSM i nie to kręci jak cholera ja silny charakter ale jestem uległa jak cholera. Powiedziałam sobie po tym wieczorze co ja tu robię ale mnie coś do niego ciągnie on mi mówi że mnie kocha chce mi kupić mieszkanie nawet już je widziałam . Matko co ja robię nieraz tak myślę sobie .To fakt jestem bardzo atrakcyjną kobietą nie mam problemów z facetami ale taki układ mnie przerósł . Mam męża od 15 lat syna 14l dom pracę . W małżeństwie no cóż rutyna w łóżku szarość .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować