Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2ne1kc

Co mam zrobić żeby mój były do mnie wrócił

Polecane posty

Gość 2ne1kc

Ja mam taka sytuację, ze chłopak zostawił mnie ponad tydzień temu mówiąc ze jest za młody na związek (on ma 16 ja 15 lat) i woli mieć więcej czasu dla kolegów byliśmy razem ponad rok często gdy się klocilismy to rozstawalismy się na jakiś czas (To ja go zostawialam) i teraz gdy poprosilam go zebysmy sie przyjaznili powiedział ze nie chce mieć ze mna kontaktu, cały czas mi powtarza ze ja się nim bawiłam i on dopiero teraz to zrozumiał. Zaczął spotykać się z kolegami zawalił szkole zaczął pić boję się ze to koledzy go namawiają żeby ze mna nie rozmawiał. Martwię się o niego ale on nie chce mnie znać ja nie mogę przestać o nim myśleć cały czas mi się śni kocham go i chciałabym do niego wrócić i chociaż byliśmy młodzi to wiem, ze to ten jedyny co mam zrobić żeby do mnie wrócił?; ( pomóżcie

Gość małgosia2111
Ze swoim chłopakiem jestem już 2,5 roku i to jest dla mnie pierwszy powazny związek. Aczkolwiek były w nim wzloty i upadki. Po 1,5 roku mnie zostawił wiele nie wyjaśniając, powiedział tylko że potrzeba mu czasu. To co wtedy czułam było przerażające, nie zyczę nikomu czegoś takiego. Musiałam jakoś zadziałać. Zamówiłam rytuał z http://urokimilosne.pl ponieważ widziałam że strona ma wiele dobrych opinii. I rzeczywiście zdecydował że jestem dla niego najważniejsza i nie wyobraża sobie beze mnie życia. Ja bez niego też. Planujemy ślub i dzieci i myślę ze już wszystko miedzy nami będzie super.

dwa razy się nie wchodzi do tej samej rzeki :) nie ma przyjaźni pozwiązkowej, nie istnieje formalnie coś takiego, ponieważ Ty chcesz dalej z nim być, a zasłaniasz się przyjaźnią. on doskonale to wie i dlatego nie dopuszcza Ciebie do siebie.