Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adrian261

Zakochałem się w przyjaciółce... Nie wiem co teraz zrobić...

Polecane posty

Znamy się razem już dobre 2 lata, bardzo lubimy spędzać ze sobą wiele godzin nawet cały dzień, często się widujemy. Dawniej była dla mnie niesamowitą przyjaciółką mogłem z nią pogadać o wszystkim w każdej chwili, lecz po pewnym czasie się to zmieniło zacząłem cały czas myśleć o niej bez przerwy w każdej chwil nikt inny mnie nie interesował tak jak ona stała się dla mnie kimś więcej niż tylko przyjaciółką. Niestety już kogoś znalazła i byłem przybity gdy się dowiedziałem, zerwaliśmy kontakt ze sobą ;(... heh nawet nie przespałem parę nocy przez tą sytuację:/. Nadal ciężko mi było się z tym pogodzić, po paru miesiącach zerwała ze swoim chłopakiem, napisałem do niej chcąc odnowić kontakt nie wiedząc o tym co się stało... Więc zaproponowałem wspólny spacer i z miłą chęcią się zgodziła. I znowu zaczęliśmy rozmawiać o wszystkim jak parę lat temu z ogromnym uśmiechem na twarzy :)... spędziliśmy razem cały dzień aż do późnej nocy, bardzo lubi spędzać ze mną wiele godzin jak i ja, lecz ona nie wie tego że zaczeło mi bardzo na niej zależeć że stała się dla mnie kimś ważnym... Nie wiem naprawdę już co zrobić nie chce jej również stracić mówiąc jej to bo jest wspaniałą osobą i wiem że drugiej takiej nigdzie nie znajdę... Bardzo streściłem bo było także wiele inny sytuacji o których wolał bym nie pisać nie były związane ze mną... "Co byście zrobili na moim miejscu ???"...

Gość gość
Powiedz Jej i nie męcz się z tym,ona może nie wiedzieć o twoich uczuciach a tak wyjaśnicie sobie wszystko.