Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobiety czują kiedy facet w nich szczytuje?

Polecane posty

Gość gość

Czy jesteście w stanie poczuć ciepłe nasienie partnera w środku?

Gość gość
strach ze moze byc z tego bachor:(

Gość gość
Owocem milosci jest dzidzius nie bachor!!! Gdy maz ma wytrysk w pochwie lub analnie czuje dokladnie i mam wtedy orgazm :D

Gość gość
Bachor Bachor. :P Tak, często czują.

Gość gość
Mój tak mnie dobija swoją pytą przed samym wytryskiem, że czuję że jeszcze dwa , trzy posunięcia i rozerwie mnie. Potem jak robi to w środku, to z cipki aż na pupę spływa. Ja biorę pigułki, bo dzieci jeszcze przez dwa-trzy lata nie planujemy, dlatego pozwalamy sobie czasami na finał we mnie. Zresztą lubię tak, wolę od tego jak chlapie mi na brzuch, piersi i twarz.Chyba że załatwiam go ustami, to wtedy wolę na piersi niż połykać.

Gość gość
Tabletkami rozwalisz watrobe! Nam jednak ginekolog zalecil w dni plodne prezewatywe i kalendarzyk nie szkodzi zdrowiu :D Nam bo mezulek widzi zawsze cale badanie pochwy .Mamy pomimo ze nie faszeruje sie tabletkami szkodliwymi jedno planowane dziecko byl przy jego poczeciu i narodzinach mezulek.Lubie obciagac mezowi z polykiem i maz ssac cipke i gdy szczytuje maz spija tez ze smakiem,ale zawsze dobry prysznic oboje robimy.

Gość gość
Czuje i to piękne uczucie ciepła i wilgoci, a psychicznie przynależności do swojego mężczyzny. :)