Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naturalna 123

Naturalne dziewczyny

Polecane posty

Gość naturalna 123

Czy są tu jakieś naturalne dziewczyny/kobiety co się nie malują i faceci co lubią takie dziewczyny/kobiety? Co sądzicie o takich? Bo wkurza mnie to że malowanie się to jakiś mus. Że jak się nie maluje to gorsza, cnotka, zakonnica itp. A nawet jeśli dobrze wygląda bez makijażu to też musi? Czy wy chłopaki rzeczywiście lubicie naturalne dziewczyny, czy tylko tak gadacie? Bo mnie wkurza, że matka chciałaby żebym się malowała... A ja nie chce! Czekam na wasze zdanie

Na ten temat są podzielone zdania, część panów woli naturalność u kobiet, Ponieważ takie wymalowane nic sobą dobrego nie reprezentują. Delikatny makijaż owszem gdzieś na imprezę. A są panowie którzy lubią wymalowane, pod makijażem wiele można ukryć niedoskonałości. Dziewczyna powinna być miła, mądra, inteligentna, czuła,opiekuńcza.

Gość bez makijażu
Ja nie lubię się malować, więc tego nie robię choć i mi mama każe i nalega żebym pomalowala oko i nałożyła trochę jakiegos podkładu. Nie maluje się mimo tego, że nie jestem ładna, mam gdzieś to co ludzie o mnie mówią. Mam faceta, który woli naturalne kobiety i nie lubi jak dziewczyny są mocno umalowane, jak już ma mieć makijaż to delikatny według niego (na szczególne okazje może być mocniejszy), ale najlepiej jakby w ogóle nie miała :) a wiem, że mówi prawdę, bo jego była mi kiedyś powiedziała, że nalegał kiedy byli ze sobą żeby się nie malowala, a ona lubiła mieć mocny makijaż, w końcu zerwał z nią bo jak powiedział "chce mieć dziewczynę a nie tapetę" :P może i zachował się płytko wtedy, ale dla mnie jest cudowny i jesteśmy ze sobą już 2 lata :)

Gość Piotr J
Nienawidzę tapety całując się z umalowaną dziewczyną można się za przeproszeniem pożygać.Dlatego tylko naturalne akceptuje.

Gość gość
Nie lubię się malować ale muszę, bez podkładu wyglądałabym strasznie, brzydka cera. Zazdroszczę wam.