Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wybaczyłybyście facetowi który by was okłamał?

Polecane posty

Gość gość

I z którym byłybyście rok? Okłamał mnie w dośc poważnej sprawie bo zataił, ile zarabia, sama nie wiem dlaczego mówił, że mniej ,a okazało się ,że dużo więcej bo jego kolega się niechcący wygadał bo myślał, że o tym wiem... Byłybyście z nim dalej po takim kłamstwie? Tłumaczył sie tak, że nie chciał żebym leciała na jego kase jak jego była i dlatego skłamał ,ale dla mnie to durna wymówka

Gość gość
Wybaczlabys sobie? Jeżeli tak, to chyba nie masz alternatywy, W innym wypadku pozostaje -hipokryzja.

Gość gość
nie. dlatego, ze jesli ktos bedac z toba rok oklamuje cie mowic o sobie to nie traktuje cie powaznie. nie trzeba tego nawet kometowac. okazal sie oszustem.

Gość gość
skoro partner cokolwiek przed toba zarabia czyli ci nie ufa, czyli zwiazek nie ma sensu.

Gość gość
zarabia* - mialo byc ZATAJA

Gość gość
Kłamczuchom mówię NIE.

Gość gość
a jestes pewna gdzie chodzi co dzien? moze nie tam gdzie ci powiedzial? moze jest jakims alfonsem albo dilerem? nie masz pewnosci .. a moze ma zone i dzieci? klamie w powaznych sprawach to klamac bedzie cale zycie, moze prowadzi juz potrojne zycie?

Gość gość
Niemożliwe, mężczyźni nie są tacy. Mężczyzni dążą do harmini i częstych stosunków z ciasnym i w swych pogladach .