Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melkaaa

Jak poznać czy mu się podobam ?

Polecane posty

Gość Melkaaa

W mojej szkole jest pewien chłopak , jest starszy ode mnie o 2 lata, bardzo mi się podoba na jego widok trzęsą mi się nogi a serce szybciej bije. Jestem z nim na cześć, kiedyś zamieniliśmy kilka zdań, często się na mnie patrzy gdy mnie widzi. Ale to jest taki typ chłopaka który uśmiecha się do każdej dziewczyny, na każdą się patrzy i przytula wszyskie swoje koleżanki. Niewiem jak mam odbierać te jego uśmiechy i patrzenie się. On zna moją siostrę, i zawsze gdy z nią rozmawia pyta się co ja robie albo gdzie jestem itd. Jak mam odbierać naszą relacje. Pomóżcie mi proszę, nie mogę się na niczym skupić, czasem nawet biore samochód i jeżdze specjalnie przy parku gdzie on często biega, chociaż wiem że to głupie. Czasami próbuję go omijać tak by na niego nie patrzeć ale coś jednak na siłe mnie do niego pcha, a widok jego rozmawiającego z dziewczyną wzbudza we mnie zazdrośći ból. Pomóżcie mi proszę ! ;(

Gość gość
skoro uśmiecha sie do każdej to trudno powiedzieć,czy mu sie podobasz,czy po prostu jest miły najlepiej spróbuj go jakoś poznać,porozmawiać z nim