Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość co nie czuje się winny

Po 2 miesiącach bez seksu zdradziłem

Polecane posty

Witam myślałem że nigdy się na to nie zdobędę ale jednak spałem z inną.. I wiem już że na tym nie koniec. Powodem jest wieczny brak uwagi ze strony mojej żony. Ciągle "jest zmęczona", "musi wcześnie wstać", "ma te dni" itd. No ile można? Rano nie bo wychodzi przed 7 do pracy, wraca koło 22 czasem później to oczywiście musi się najeść, umyć, ugotować, posprzątać, wymyśla sobie poprostu zajęcia żeby tylko uciec ode mnie. Jak w końcu się kładzie jest już północ to tylko dobranoc i śpi. Po około miesiacu takiego życia znalazłem w internecie dziewczynę popisaliśmy parę tygodni i wczoraj był nasz pierwszy raz. Kobiety ku przestrodze dbajcie o mężów bo potem tak się kończy każda wielka miłość!

Gość gość
nie p*****l pies jestes

Gość gość
Ja tez mam dziewczyne ale ja zdradzam na prawo i lewo. Nic nie poradze ze jestem pies na baby i jak jest okazja to korzystam. Lubie sex i lubie zaspokajac kobiety.

Gość gość
a nie wstyd Ci,że nie potrafisz zapewnić rodzinie takich warunków,by żona leżała i pachniała?i była zawsze zwarta i gotowa? a szanowny książę nie może pomóc swojej połowicy?jak weźmiesz na siebie część obowiązków ,to ona będzie miała dla Ciebie czas,,a nawet ochotę,,,,, ..dla mnie facet,który zdradza,to dno trzeba mieć trochę przyzwoitości,i jak Ci nie pasuje,odejść,i wtedy rż/nij nawet kozę sąsiada

Gość gość
*odejdź.

Ja też pracuję i jak nie ma żony muszę sam sobie podgrzać, pozmywać, iść do sklepu. A jej "praca" polega tylko na pilnowaniu pracy innych ludzi bo jest brygadzistką w ubojni drobiu. Ja nie wiem czym ona jest tak zmęczona żeby nawet na seks nie mieć ochoty. Pewnie sama kogos ma bo nie wierze że tak Dlugo w pracy siedzi. Czyli tak jakby jesteśmy kwita.

Ja też pracuję i jak nie ma żony muszę sam sobie podgrzać, pozmywać, iść do sklepu. A jej "praca" polega tylko na pilnowaniu pracy innych ludzi bo jest brygadzistką w ubojni drobiu. Ja nie wiem czym ona jest tak zmęczona żeby nawet na seks nie mieć ochoty. Pewnie sama kogos ma bo nie wierze że tak Dlugo w pracy siedzi. Czyli tak jakby jesteśmy kwita.

Gość gość
Bo tez ci doprawia rogi tepy glupku

Gość gość
np masz dziewczyne ale kolezanka proponuje ci sex. Tylko ostatnia łajza i pantoflarz nie skorzystalby z okazji. Ja zawsze korzystam.

Gość gość
Tylko kobieta ktorej facet nie zadowala seksualnie moze regularnie odmawiac seksu

Gość gość
smieszne tlumaczenie.