Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ważę JESZCZE w normie ale wp*****lam tyle, że za kilka miesięcy będzie tragedia

Polecane posty

Gość gość

Ważę JESZCZE w normie ale wp*****lam tyle, że za kilka miesięcy będzie tragedia

Gość gość
pzdr, ja tak utyłam 30kg, ale teraz się odchudzam dzisiaj jednak jadłam wyłącznie słodycze, więc nie wiem czy kiedykolwiek schudnę

Gość gość
ja moze nie wp*****lm TYLE ale zjadlam 3 ciastka maslane ( upieklam dzisiaj dla dzieciakow) i jestem wkuwiona na siebie jak nic a najbardziej wkuwia mnie to ze uprawiam marszobieg od 30 do poltorej godziny dziennie , dzisiaj tylko 30 bo wczoraj poszalalam i bola mnie nogi i pomysle sobie - po co lazilas babo jak i tak to co spalilas to zzarlas w tych 3 ciastkach?? czuje sie wtedy beznadziejnie ale ja tak mam ze przed miesiaczka strasznie mnie na slodkie bierze

Gość gość
No więc wlasnie. Ja jem duzo warzyw i owoców. Ale prócz tego wp*****lam codziennie coś slodkiego, ciastko, ciasteczko, czekolada, lodzik! A jak jem obiad to tez jem naprawde duzo (kaszy, warzyw itd.) i sobie rozpycham zoladek. Jestem wsciekla na siebie, Autorka/

Gość gość
jem non stop, uważam, ze będę chudła jakieś 5 lat z taką słabością do słodkiego. wszystko jest bez sensu jak dla mnie.

Gość gość
Ja nie wiem jak wy wszyscy tak tyć możecie. Ja zre dużo słodyczy itp a ważę 54kg przy wzroście 170cm ://////

Gość gość
Jak cie stac na obzarstwo to na baterie do wibratora też:-Pja ****** cie niemam zamiaru:-)

Gość gość
ja tak mialam do 37 roku zycia , moglam wp*****lac jak smietnik a wazylam 48 kg ale bylo i sie skonczylo i teraz waga siup do 54 i musze uwazac co jem nie ma ze boli mam dzisiaj 39 lat

Gość gość
ja mam podobnie wszystko wp*****lam przede wszystkim słodycze i cały czas 48 kg ważę może mam dobry metabolizm nie wiem

Gość gość
co to znaczy tyle wp*****lam? od kiedy od wczoraj czy od zawsze?? bo jak od zawsze a wazysz nadal w normie to znaczy ze juz nie przytyjesz

Ja w tym roku miałam się odchudzać, a przytyłam już 2 kg :D Ale od jutra się odchudzam na bank :P Albo lepiej od poniedziałku ;)

Gość gość
ja ponad 5 kg od zeszlego lata przytylam, przez zime, jedne, drugie swieta... :O ale od 3 dni wzielam sie ostro za siebie, dietka, ruch.. takze mysle ze za miesiac bedzie efekt golym okiem, a za kolejny odzyskam figure :)

Gość gość
O w mordke:-) jak wy wpiertalacie to swinki jedzą:-P