Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hej grubasy kto wam dzieci majstruje

Polecane posty

Gość gość

z pewnoscia wasi 150 kilowi supermani

Gość gość
zdziwiłabyś się / zdziwiłbyś się jakich duże kobiety mają fajnych, super zakochanych w nich facetów :). Powiedziałam to ja, rozmiar XS, ale z racji mojej pracy mam kontakt z wieloma otyłymi kobietami i ich faceci są w nie zapatrzeni na maxa :). Fajni, przystojni, często szczupli.

Gość gość
tacy faceci nazywaja sie feedersi i to jest zaburzenie psychiczne :)

Gość gość
mam 30kg nadwagi, mój mąż nie jest wypasaczem. Kocha mnie i moje ciało, tak samo jak 30kg wcześniej :) czy ci się to podoba czy nie... Adolfku . tak, tak ... sądząc po twoim wpisie w głębi serca uważasz, że grubasy w ogóle nie powinny stąpać po tej ziemi, jak pejsaci w 39r Jak już szczeźniesz mam nadzieję, że spotkasz się w piekielnych czeluściach z Adolfem :) na pewno będzie wam wesoło.

Gość gość
Straszna jrstes autorko. Po latach cialo sie zmienia i dottczt to rowniez facetow. Gdy poznalam mojrgo meza byl normalny wagowo ja mialam xs rozmiar wiec i tak dosc malutja przy nim bylam. Teraz po 5 latach i dwoch ciazach nosze rozmiar s a moj maz 187cm 140km z tylu jest duzy poprostu a z przodu brzuch jak w 80 tyg ciszy. I co mam zrobic rzucic go? Nadal jest wdpanialum czlowiekiem. To samo tyczy sie kobiet czasem kobieta utyje i maz ma ja z domu eyrzucic mimo iz jest swietna zona? Puknij sie w ten pusty leb Ps.moja koleAnka rozmiar xs wyszla za maz przez 3 lata starania nie udane leczenie depresja sterydy hormoty itp utyla do 130kg przy wzroscie 150cm wkoncu jakims cudem urodzila a maz zakochany w niej i dziecku ze hoho. Wziela sie za siebie odstawila leki juz dzieci nie planuje a maz ja wspiera i poomaga jej zrzucic te kg. Nie oceniaj autoreczko bo nir wies czy ty kiedys nie bedxiesz tlusta locha

Gość gość
Czyli tak czy siak grubaśność to choroba jak same panie piszecie ... a małżów odchudzić bo do 50 tki nie dociągną .

Gość gość
mam 30kg nadwagi, mój mąż nie jest wypasaczem. Kocha mnie i moje ciało, tak samo jak 30kg wcześniej x a moze po prostu twoj maz kocha ciebie wiec stara sie byc taktowny i nie komentuje twojego ciala zreszto temat nie jest o tym jak utylyscie po porodzie czy w czasie trwania malzenstwa czytac ze zrozumieniem

Gość gość
Mąż ważący ok. 80kg przy wzroście 180cm. 🖐️

Gość gość
Grube kobiety mają przeważnie grubych facetów. Mało widuję takich par, żeby ona była jak beczka a on szczupły. Wyjątkiem są starsze osoby - takie po 60tce.

Gość gość
Ja mam super męża, ale przystojny, inteligentny zaradny. Po pierwszej i drugiej ciszy ważyłam z 65 do 100..... Kochał mnie ale nie był zachwycony stanem rzeczy, nie zostawił nie zdradzał, ale gdy. Doszłam do 110 zdecydowałam się na chlo to mąż mimo obaw przed operacją bardzo mnie wspierał.... Dziś ważę 60 kg. Ma 35 lat, super kondycję pływam. Mąż mnie kocha od 13 lat. Ale woli mnie taką, ja siebie też.... Nie kwestia wizualna ale tego jak się czuje jak dużo teraz mam siły

Gość gość
tak grube kobiety maja grubych facetow i choduja razem zapasione dzieci chodza cala rodzinka do macka