Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ludzie robią Wam docinki na temat wyglądu

Polecane posty

Gość gość

No nie wiem np ze jestescie za grubi/chidzi, ze wygladacie blado itd itp

Gość gość
ja sugeruje np kolz pracy zeby zapusila wlosy bo jak facet wyglada zeby brwi namalowala i podklad zalozyla bo naczynka jaj widac fujj no i zeby zaczela jesc jak czlowiek i schudla

Gość gość
Wyrocznia się znalazła pff :o

Gość gość
miałam parę takich koleżanek jak gość z 15.45 :) Poza tym czasami ludzie mnie zaczepiają o wygląd, ale przywykłam.

Gość gość
W podstawówce koledzy czasami wołali do mnie "Ruda", co było niesamowicie irytujące, zważywszy, że moje włosy nie są rude, tylko kasztanowe, a to jednak różnica. :P

Gość gość
nie lubie zaniedbanychkobiet i czasem sucheruje bo mi szkoda czesto sugeruje nalozenie aparatu na zeby bo ludzie nie widza ze maja wade

Gość gość
a kogo to obchodzi co ty lubisz?

Gość gość
tak trudno zrozumiec pytanie zadane w temacie?

Gość gość
Ja sie sobie nie podobam. Mam piegi, 64 cm w talii.. i waze 54 kg. Chciałabym schudnąć do 45 ale maz mi nie pozwala. Poniewaz juz mialam anoreksję. :/

Gość gość
nadal ją masz jak 64cm to dla ciebie dużo

Gość gość
mi robia bo zazdroszacz mam 35 lat szczupla wysportowana wolna, podrozoje mam super znajomych, pikne mieszkanko wlasne rower fajny nowy zeby super:)pikne czarne dlugie wlosy i wielkie oczy ogolnie fajna:)docinaja bo zazdrosza i ze nie mam faceta a ja nie mam bo nie chce hahaha

Gość gość
Całe życie a już na karku 32 lata, sam nie wiem co jest gorsze czy jak na mnie nie zwracają uwagi czy też jak zwracają ale w sposób szyderczy. Ale za przeproszeniem od jakiegoś czasu mam to w d***e. Przetłumaczyłem sobie że mi nikt życia nie zniszczy.

Gość gość
ja kiedyś miałam kompleksy związane z zebami, jako dziecko mialam krzywe żeby i rodzice troche zaniedbali ten temat, w koncu już jako dosroła osoba trafilam do porządnego gabinetu ortodontycznego w Gdyni http://www.ortodonta.info/aparaty.html. niedługo przestaje nosić aparat zębowy i w koncu nie wstydzę się uśmiechać.

Noo , najgorzej obcy ludzie! Na miescie np -ale ma zajebiście zgrabne nogi:-/ i się oduczyłam w spódniczkach chodzić. Nie lubie tego

Gość gość z nerwami
Sugerować, to można, gdy ktoś pyta, albo bliższej koleżance, koledze. To są delikatne sprawy, osobiste i trzeba zachować takt. Ktoś może być wdzięczny, ale wiele osób poczuje się dotkniętych. Poza tym, tak po prostu, wygląd innych ludzi, to nie jest nasza sprawa, jeśli nie jest on szczególnie rażący, odbiegający od pewnych norm, zasad. Zwracanie uwagi kobiecie, że ma się malować, koleżance w pracy, to już debilizm i chamstwo. Ja sam lubię kobiety umalowane, zrobione, ale do głowy by mi nie przyszło, żeby komuś doopę zawracać, moimi "lubieniami". Niektóre baby są popieprzone.

Gość gość
ja też strasznie wstydzilam się krzywych zebow, był taki czas, ze w ogole nie chciałam się odzwyac i uśmiechać w szkole, bo bniektorzy koledzy zmieli się ze wygladam koń. Rodzice stwierdzili, ze trzeba w konc podjąc jakieś leczenie i zaprowadzili mnie do gabinetu ortodonty w Gdyni. http://kaiserziorkiewiczbeata.pl/ teraz mam ruhomy aparat ortodontyczny ale już widze poprawe

Gość gość
Zdarza się, odnośnie szczupłości Tak jakby to ode mnie zależało :-/ Jem więcej niż mój facet, a ważę 53 przy wzroście 170.

Gość gość
mnie ludzie sie czepiaja, ze jestem strasznie blada jak mumia albo ze wiecznie zmeczona na twarzy i za chuda :P a to przez to, ze siedze na komputerze do pozna i nie lubie slonca :(

Gość gość
Mi docinali troche ze względu na moje zeby, mialam strasznie krzywe, a jedynki to w ogole mi smieszie wystawialy. Dlugo nie było nas stac na aparat więc jakos musialam z tym zyc. Ostatecznie po znalezieniu pracy co miesiac odkladalam pieniadze i w koncu zainwestowalam w aparat. Po dwoch latach wizyt w gabinecie www.ortodonta-katowice.eu moge się w koncu cieszyc pieknym usmiechem.

Gość gość
ostatnio jakoś nie ... całe szczęcie się odpierdo/lili

Byłam teraz na chwilę w Polsce i od razu usłyszałam, że strasznie blada jestem i że to na pewno ciąża. A jak nie, to powinnam chodzić na solarium, bo jak można być takim bladym.

Gość leila naidne
Bóg jest miłością i kocha Cię bardziej niż ktokolwiek kiedykolwiek Cię kochał, jest to miłość szalona i niezrozumiała dla istot ludzkich a nawet samych aniołów, nie zmarnuj tej jedynej szansy którą masz- tego życia tu na Ziemi by pokazać mu że warto było za Ciebie umierać, oddawaj mu cześć co dnia, mów mu że jest Twoim Panem i proś by dał Ci dar w postaci Twojego prawdziwego głębokiego nawrócenia, proś gorąco a spłynie na Ciebie lawina uczuć niewyobrażalnych które odmienią WSZYSTKO co było, jest i będzie w Twoim życiu, WARTO !!!

Gość paulinaaaaaaaa
Nie , raczej jesli słysze to komplementy, tylko moja matka mi robi docinki na temat wyglądu, ale ona mnie chce tym pognębić więc nie biorę tego do siebie bo i tak wiem, ze to nie jest obiektywna opinia. grunt, ze facetom sie podobam, a jej nie musze :P Choc kiedys bralam to do siebie bo slyszej wieczna krytyke od wlasnej matki nie jest miło, ale tak sobie to wytłumaczyłam, że to tylko jej zdanie