Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wredny kolega z pracy.

Polecane posty

Gość gość

Pracuję od roku w biurze. Ciszę się z tej pracy ponieważ mam dobre zarobki i mogę studiować w weekendy. Jednak nie jest tak różowo. Pracuję w jednym pomieszczeniu z takim facetem około 30stki, który zachowuje się jak gówniarz! Jest wredny. Co takiego robi? Usunął mi gotowe pliki przygotowane na komputerze i musiałam robić to od nowa, robi mi bałagan w segregatorach, przekłada już uporządkowane rzeczy, chowa mi dokumenty, kiedyś kserowałam materiały i na gotowe kserówki wylał mi kawę żebym miała dodatkową robotę, zapomina poinformować mnie o zebraniach, albo wręcz przeciwnie powie mi, że jest zebranie, ja jadę do firmy, a tam nikogo nie ma. Zdarzyło się też, że grzebał mi w telefonie gdy wyszłam z biura i zostawiłam go na biurku, była też akcja, że wysłał z mojego telefonu wiadomość do siebie żeby mnie skompromitować przed kolegami z pracy. Czemu on się zachowuje w ten sposób? Uprzykrza mi każdy dzień. Mogłabym opowiadać i opowiadać.

Gość gość
Może jesteś brzydka i tępa?

Gość gość
bo czuje w tobie konkurencje sam może ma braki a ty jesteś zdolniejsza, uważaj na niego, mnie kolega z pracy molestował a jak odmówiła to chował mi dokumenty które potem w cudowny sposób znajdywał po czym leciał na skargę do szefowej- facet 48 lat a zachowywał się jak przedszkolak, tylko problem w tym że ikt mi nie uwierzył a dowodów nie miałam dostałam przez niego naganę a tak w ogóle to chcieli mnie zwolnić, nagrywaj go, nie zostawiaj dokumentów i telefonu na wierzchu, rób skany dokumentów i trzymaj na meilu tak by można było je odtworzyć ale nic mu nie mów o tym, możesz przeprowadzić tez z nim rozmowę nawiąż w niej o wszystkim co tu napisałaś jak nie zaprzeczy to tez dowód, zapisuj sytuacje dni i daty i trzymaj w domu najlepiej używać tego nie musisz ale mogą się przydać kiedyś np. w sądzie pracy

Gość gość
w tym sensie że nie wiadomo jak sytuacja się dalej potoczy i czy kiedyś nie będziesz zmuszona iść do sądu bo np. zwolnią cię przez niego, ja już miałam tyle dziwnych sytuacji w pracy że nauczyłam się zbierać dupochrony

Gość gość
Ale ja tutaj nie jestem na jakimś lepszym stanowisku żeby go wygryźć, pracuję właściwie jako jego pomoc. Kompletnie go nie rozumiem. Gdy przyszłam tutaj do pracy starałam się być dla niego miła od samego początku, a on ciągle podkłada mi nogi.

Gość gość
co z tego że pomoc ale czuje się zagrożony

Gość gość
Kiedyś też zrobił mi herbatę do której nasypał soli i zamknął mnie w biurze. :o Codziennie w pracy mam jakąś akcję z jego udziałem i w dodatku to jego spojrzenie.. Patrzy się na mnie jak bym miała mu coś ukraść co najmniej..

Gość gość
Niektórzy mają takie wredne charaktery i cieszą się jak ktoś coś w pracy zawali . A że ty nic nie zawalasz to robi to on . Ja też tak miałam nerwy miałam strasznie zszargane . Nie wiem czemu niektórzy ludzie potrafią byc takimi świniami

Gość gość
Czasem też rzuca obleśnymi tekstami w moją stronę. :o Chamstwo!

Gość gość
Nie bądź naiwna i się pilnuj.

Gość gość
pewnie jest prawiczkiem a obecnosc kobiet mu o tym dobitnie przypomina, dlatego jest zly

Gość gość
Pewnie w życiu mu nie wychodzi i wyżywa się na innych .

Gość gość
Nie jest jakiś brzydki, nie wiem. Nie wnikam. Charakter ma paskudny!

Gość gość
nagrywaj te jego akcje, dyktafon, kamerka itp. bo nie ujedziesz w końcu będzie jakaś afera- bądź gotowa