Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z porannym wyproznieniem po randce w domu chlopaka

Polecane posty

Gość gość
ja nawet jak facet daleko kilometry nie wyjdę z łazienki bez absolutnej czystości ,mam delikatną skórę potem mnie boli tam ,i zresztą czułabym się brudna,sprawy seksu to już kosmos w tym temacie

Gość gość
Nie rozumiem problemu. A Wasi faceci to niby nie srają? :O srają i to jeszcze bardziej niż Wy

Gość gość
ale nie śą tacy wrażliwi jak my :/

Gość gość
ja dobrze się odżywiam, więc ze smrodem nie ma jakiegoś problemu :D gorzej z dźwiękiem, ustawiam się jak głupia na tym kiblu żeby minimalizować, ale to tak stresuje żee..

Gość gość
Ja bede srać w bibliotece albo nie wiem gdzie. Tam gdzie cicho i malo ludzi w wc

Gość gość
chciałem zwrócić uwagę, że muszla bez tej, jak to ktoś określił "półki" :D co prawda daje efekt chlup :D ale dzięki temu kupa od razu trafia do wody i nie śmierdzi tak bardzo jestem więc zwolennikiem muszli bezpółkowych :classic_cool:

Gość gość
No a w ogóle najgorzej jak się utknie w łazience na kwadrans i słychać z pokoju obok "wszystko w porządku?"

Gość gość
a mnie dziś ojciec wszedł do kibla akurat jak kupa wpadała do kibla i zrobiła chlup :O:O

Gość gość
Nie wiem jak wy to robicie, ja zawsze wrzucam masę papieru do toalety, robię swoje i spłukuję szybko, zero dźwięku ani zapachu.

Gość gość
Chodzi o ewentualne pierdzenie tez, wiec masa papieru w odplywie nie pomoze,

Gość gość
Odżywiajcie się zdrowo to nie będzie ani pierdów ani siedzenia 15 minut na klopie.

Gość gość
Ja się odżywiam zdrowo ale mam zespół jelita drażliwego forme zaparciową i potrafię siedzieć nawet 30 minut w klopie, to o czym tu w ogóle mówić :/

Gość gość
Ale macie temat o gownie-kazdy to robi i juz.W lazience jest bidet to pupcie myję jaki problem .

Gość gość
w kupie siła

Gość gość
Co za problemy. Dla mnie większym problemem byloby gdybym nie mogla sie umyć tuz po. W domu mam bidet. Ale skoro spałyście w domu chłopaka, to do łazienki poranny szybki prysznic i już. Jeśli sie takich rzeczy wstydzicie masakra.