Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z porannym wyproznieniem po randce w domu chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Rano nie moge jakos sie ogarnac i nieswojo sie czuje w domu chlopaka. Sniadania z nim tez nie moge normalnie zjesc bo przeciez kupy rano nie moglam zrobic w komfortowych warunkach. Masakra.Chyba nigdy nie bede przez to sranie w stanie zamieszkac z chlopakiem.

Gość gość
Ja też się tego boję, jak u kolegi kiedyś nocowałam (bez podtekstów) to rano to samo miałam... w ogóle bałam się pić dużo alkoholu, bo często mam po nim sensacje żołądkowe

Gość gość
Rano wiadomo. Zwykle w domu cisza. On jeszcze w łóżku. No i jest sytuacja że ja ide do łazienki. Wiadomo że rano kupe się chce. I siadam i nie moge. Wiem, że on usłyszy. A jak wychodze to mi się chce. Nadchodzi śniadanie a ja tylko o sraniu myśle. A i też nie pije dużo wieczorem bo jakby rano sraczka była to umarłabym chyba.

Gość gość
Ja to w ogóle uważam, że ściany toalet powinny być wyciszane i to powinien być STANDARD serio ja w Sylwka musiałam iść na kibelek, ludziska pokój tuż obok leżą. Cisza zupełna. No żenada, nie wiedziałam jak się przekręcić, żeby nie było słychać nic. W końcu puściłam wodę, ale ileż mozna się stresować.

Gość gość
Racja i jeszcze jak czasem np w drzwiach od łazienki sa dziury na dole. No sranie słychac i czuc w całym mieszkaniu. I tak wyjsc z pokoju i srac a potem wrocic? No bordowa na twarzy bym byla.

Gość PRAVVIK 24 LATA
TO DZIEWCZYNY TEŻ SRAJĄ?

Gość gość
Nie, one tylko żartują. ;)

Gość gość
Ja w swoim domu mam łazienkę obok kuchni. Jak wychodzisz z łazienki, to wystarczy skręcić na lewo i metr dalej jest wejście do kuchni. Jedna ściana łazienki wychodzi na kuchnię. I jak ktoś do nas przychodzi, siedzą w kuchni, a ja muszę do kibla.. żenada.

Gość gość
o raaaaaany sracie żarem :D

Gość gość
No tak. Ktoś w kuchni je obiad a obok ktoś sra. Takie budownictwo mamy w tym kraju że słychac wszystko

Gość gość
Czasem juz mysle zeby na dwor wyjsc i sie za krzakami wysrac.

Gość gość
Ja mam taki patent, że najpierw wrzucam trochę papieru toaletowego do ubikacji, żeby wyciszyć to "chlup" :D a w ogóle to tęsknię za tymi kibelkami z półeczką, można było dyskretniej zrobić swoje, a przy okazji zwrócić uwagę, gdyby coś było nie tak (wiecie, krew w kale, te rzeczy).

Gość gość
No tak, a tu chlup i nie wiadomo co poszło w rury.

Gość gość
widzę że tu klub tr)oli idę siema

Gość gość
to ja nie wiem wtedy jak wy sracie ze wszystko słychać, ja se sram i nic nie słychać, juz więcej 'szumu i głośności' jest jak szczam niż jak sram, bo szczam se na stojąco prosto w wode i wtedy słychac, ale jakos nigdy mi g****o nie spada tak ze miało by pluskać, cichutko sram :classic_cool:

Gość gość
no właśnie ja nie będę z żadnym mieszkać pier.ole to :-) nie będę się stresować nie ma mieszkania razem i do widzenia

Gość gość
Ja jak zamieszkam to łazienka bedzie pod podłogą jak bunkier.

Gość gość
planuję sobie trzasnąć drzwi dźwiękoszczelne do kibla nie wiem jaką firmę wybrać

Gość gość
wyciszyć owszem wyciszycie, ale smrodu i tak nie skasujecie :classic_cool: a on wam puka w drzwi bo mu sie szczać chce, ty wychodzisz - on wchodzi... :o

Gość gość
Ja mam odświeżacz powietrza

Gość gość
ja będę srać na mieście

Gość gość
"to ja nie wiem wtedy jak wy sracie ze wszystko słychać, ja se sram i nic nie słychać," A zdarzyło Ci się kiedyś podczas srania pierdnąć? Niektóre łazienki mają taką akustykę, że to słychać w pokoju jakby ktoś mikrofon do muszli podłączył.

Gość gość
Na smród generalnie pomagają odświeżacze powietrza, tylko jak tu je po cichu rozpylić, żeby leżący w łóżku albo stojący pod drzwiami facet nie pomyślał "o, srała" :D

Gość gość
nie no to trzeba potem tam dłużej posiedzieć ,zadbać o fajne odświeżacze itd. a najlepiej wygonić do łazienki przed sobą

Gość gość
odświeżacz tego smrodu nie skasuje tak od razu, czy popsikasz czy nie to i tak przez jakiś czas czuć, a on wchodzi do łazienki tuż po tobie... :classic_cool:

Gość gość
najlepiej go poinformować że nigdy nie będziemy tego robic żeby potem nie rozmyślał,nie będę łazić do publicznych tam tez nie mogę,muszę jak kot mieć spokój i samotność :/

Gość gość
są takie pachnące kostki do wody w spłuczce są na patyczkach odświeżacze stojące ciągle na moje to styka

Gość gość
"....tylko jak tu je po cichu rozpylić, żeby leżący w łóżku albo stojący pod drzwiami facet nie pomyślał "o, srała"" HAHAHAHAHA Boze oby moj nigdy nie pomyslal- "o, srała" spaliłabym sie ze wstydu

Gość gość
no i my wypachnimy a on pójdzie i zasmrodzi

Gość gość
Dziewczyny, a myjecie pupke po sraniu, czy tylko wycieracie papierem? Bo co w sytuacji gdy wychodzicie z kibelka i zaczyna się akcja, zaczynacie sie całować, spadają ciuszki, wasz facet chce wam walnąć minetke, przy okazji chce liznąć też drugą dziurkę... :classic_cool: xx sytuacja powyższa i smród, którego nawet odświeżaczem tak od razu nie skasujecie - to są dopiero problemy, a nie że 'plusknęło'