Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cukierkowa Owieczka

Dentysta

Polecane posty

Gość Cukierkowa Owieczka

W ostatni weekend ferii zimowych ułamał mi sie kawałek zęba. Po jakimś czasie wypadła mi plomba. Nie bolało więc nie poszłam do dentysty. Kilka dni temu zaczęło boleć i mam tam czarne w tej dziurze. Dzisiaj ide do dentysty i boje sie że wyrwie bo to stały ząb. A ja mam dentofobie po wyrwaniu zęba przez dentystke-wariatke niekąpetentną osobę. Rwała na żywca pięciokorzeniowy ząb z ropą. Z ropą bo go truła i odtruwała, plombowała i rozwiercała. I mi zniszczyła i od tego mam traume.

Gość gość
Nie chodzi sie do kobiet dentystek to sa najgorsze q/urwy,idzd do faceta

Gość gość
o to musiał być Bartek :>O

Gość gość
rozumiem, że po takiej akcji ciężko jest mieć zaufanie i wcale ci się nie dziwie! Tak czy siak do dentysty trzeba iść, aby ci jeszcze gorzej się nie zrobiło. Tylko teraz wybierz dobry gabinet stomatologiczny, popytaj np wśród znajomych, gdzie chodzą - ja tak znalazłam swojego zaufanego dentystę w Sopocie - http://www.as-dent.pl/

Gość gość
Zdecydowanie powinienes zmienic dentyste. Ze swojej strony mogę polecic ci klinike http://www.dental-med.pl/, pracuja tam swietni specjaliści, możesz liczyc tam na zyczliwa i profesjonalna pomoc :)

Gość gość
No to ja mogę polecić gabinet Sanusdent na Ochocie. To co za nim przemawia to profesjonalizm i atmosfera. Moje dzieci nie boją się tam chodzić, nie robią zabiegów na siłę i dla pieniędzy a tylko to co jest potrzebne. Ja z kolei skorzystałam z ozonowania próchnicy. Ceny są atrakcyjne (szczególnie jeśli chodzi się całymi rodzinami można liczyć na mały rabat)