Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić?

Polecane posty

Gość gość

Czesc wszystkim. Przychodze tutaj z pewnym zapytaniem, bo juz serio nie wiem co mam myslec. Jestem z chlopakiem 8 miesiecy, to zwiazek na odgleglosc, poniewaz on mieszka w Londynie. Mamy do siebie bezgraniczne zaufanie i zasady, ktorych trzymam sie ja jak i on. Sytuacja, ktora chce opisac miala miejsce w styczniu. Weszlam na jego profil na facebooku (mam jego haslo, on ma moje) i chcialam kogos wyszukac. Zaraz pojawily mi sie jego ostatnie wuszukiwania i zobaczylam w nich pewna dziewczyne w moim wieku, tez majaca chlopaka, o ktorej, kiedy jeszcze ze soba nie bylismy, mowil ze jest bardzo ladna. Zeby to bylo raz, weszlam dalej chcac zobaczyc reszte wynikow i zorientowalam sie, ze ogladal jej zdjecia przynajmniej raz dwa dni. Musze przyznac, ze dzieczyna jest faktycznie sliczna. Cala ta sytuacja przeszlaby bokiem, gdyby nie fakt, ze kiedy byl w grudniu pierwszy raz sie kochalismy. Seks ja jak i on uprawialismy pierwszy raz, bardzo to przezylam. I wlasnie najbardziej boli mnie to, ze wszystko to mialo miejsce po naszym pierwszym razie. Jestem osoba nie lubiaca wielu rzeczy w swoim wygladzie i gdy zobaczylam kogo ogladal popadlam w ogormne kompleksy. Rozmawialam z nim o tym, od razu ja zablokowal. Ale gdy pytam dlaczego to robil mowi ze nie wie. A ja juz sama nie wiem co mam myslec. Ciagle sie z nia porownuje i ogladam jej zjdecia, nie mam sil. Prosze o rade

Gość gość
seksem się nie przejmuj bo w ciążę nie zaszłaś. Wydaje mi się że on nie jest z Tobą na powarznie. Rada. Podchodź do tego z dystansem . Jak chccesz zostań przy nim jak nie to poszukaj tego kogo poszukujesz. Jeśli nie znajdziesz to wejdź w jakis uklad i pamietaj o odpowiedzialności. Szanuj drugą osobę i weź pod uwagę że możesz zajść w ciąże. A z tym Twoim to raczej nie warto

Gość gość
Ty jestes ok , kochasz tylko jego?

Gość gość
tak, kocham tylko jego i jesli mam byc szczera nigdy nie bylo takiej sytuacji z mojej strony. Moze troche histeryzuje? Jestem bardzo wrazliwa, ale nie zgadzam sie tez z tym, ze nie jest ze mna na powaznie. Gdyby nie byl, watpie ze od razu by ja zablokowal i odizolowal sie od ogladania jej zdjec. Gdyby sam mi wytlumaczyl dlaczego to robil moze jakos bym to zaakceptowala. Ale odpowiedz ciagle brzmi 'nie wiem'. No to kto ma wiedziec jak nie on?

Gość gość
No przeciez ci nie powie, ze go podnica i sie onanizuje do jej zdjec. Ty nie badz taka naiwna, ze on tam jest tobie wierny.