Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy seks boli to może zalezec od faceta?

Polecane posty

Gość gość

Facet szybko wchodzi lubi ostry seks. Ma dosc dużego, 20 cm. Czasem tak boli że umieram, a on mowi że to normalne bo pochwa musi się przyzwyczaić itp. Nie wiem co robić. Z wcześniejszym facetem było ok-ale był dużo mniejszy. Mam 24 lata. Pomocy!

Gość gość
Dołączam się do pytania. Mnie zawsze boli i u ginekologa w czasie badania palcami(a usg dopochwowo o dziwo nue)boli w czasie seksu, placówki, a w czadie stosunku tak boli ze się nie mogę zrekaksowac:(Nie zależnie od długości gry wstępnej. Wogole nie czuje przyjemnosci:(Tylko ból.

Czasem zle wejdzie i boli.. nad dzyndzelek ten taki w srodku i mozna swira dostac ,musi wowczas wyciagnac iwlozyc jeszcze raz, na misjonarza nalezy podkurczyc nogi by wszedl jak trzeba

Gość gość
tak,moze zalezec od faceta.moj byly mial taaak twardego jak jakas metalowa palka,zelezy tez od anatomii.z doswiadczenia powiem,ze dlugo razem nie nedziecie.swoja droga to cham nie facet,bo mysli tylko o sobie.

Jak facet ma duże przyrodzenie, to powinien z początku zadbać o kobietę :). x Jak to mówią: "Jak się popieści, to się wszystko zmieści" :D. x To jest taka część ciała, która poddaje się :). Zbyt szybkie wejście może wywołać odruch obronny. Zaciśnięte mięśnie spowodują ból (choć jemu pewnie będzie przyjemniej :) ). x Identycznie u drugiej pani :). Z jakiegoś powodu zaciska pani mięśnie. Zapewne jest to zupełnie nieświadomy odruch. Sugerowałbym częste masaże tamtych okolic :). Przyzwyczajenie do obecności mężczyzny w miejscu intymnym może w naturalny sposób zlikwidować tą blokadę :).

Gość gość
ja z wierzchu to nawet bardzo lubię pieszczoty tylko niech nic nie wkłada do środka bo to bardzo boli.. brr aż mi się słabo robi jak sobie to przypominam.

Gość dsadsa
to sobie znajdz faceta co ma 13 m ? co za problem ?

>>>ja z wierzchu to nawet bardzo lubię pieszczoty tylko niech nic nie wkłada do środka bo to bardzo boli.. brr aż mi się słabo robi jak sobie to przypominam.<<< Wszystko zależy od wyczucia mężczyzny. x Kiedyś zapytałem leżącą obok mnie dziewczynę: co myśli o pieszczotach analnych. Była święcie oburzona :D i zapewniała, że nigdy sobie, na coś tak obrzydliwego, nie pozwoli :D. Mówiła to w czasie, gdy dyskretnie wycierałem, w papierowy ręczniczek, palec, wyjęty przed kilkoma minutami z jej pupy :D :D :D. Jak mawiają Rosjanie: wsjo można, tolka z wolna i astarożna :D :D :D.

Gość gość
gdyby mnie bolalo to bym się nie dała dotknąć...daj sobie spokój z chamem i egoistą.

Gość gość
Mnie tez czasem boli na początku seksu, a to dlatego ze jestesmy slabo nawilżone. A czasami jestem tak nakręcona ze sama się dociskam jak najmocniej :)

Gość gość
Ja się np.przyzwyczailam i nie boli juz