Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agresywna zołza

dobrze że w PL nie ma legalnej broni

Polecane posty

Gość agresywna zołza

bo bym rozwaliła połowę ludzi,powaznie,tak mnie czasem potrafi ktoś zagrzać że potrafie sprać,gdybym miała dostęp do broni czuje ze mogłabym strzelić,np gdy widze jak pod sklepem dziecko kopie przywiązanego psa ,a mamuska rozmawia z koleżanką,od razu bym ja nafaszerowała ołowiem i tego własciciela tez

Gość gość
Powinna być. Selekcja naturalna. Teraz są czasy pedalow i ciot. Pozbawia się ludzi na sile agresji. Nawet w łeb sobie nie można strzelić. Wiele ludzi się nadaje do odstrzału. Wszyscy ci puści s*******ni szpanujacy kasiora

Gość agresywna zołza
nie bo zabiłabym jakąś amebe a sądzili by mnie jak za człowieka

Gość gość
Poza tym jakby każdy posiadal to każdy by się porządnie zastanowił przed jej użyciem. Rząd by się nie czuł bezkarny.

Gość gość
Takich ameb jest od cholery jestem za tym żeby takie coś odstrzelac. Przeciez to nawet nie myśli jak człowiek

Gość agresywna zołza
kurde chłopiec 4-5 lat ,pies mieszaniec średniej wielkości krótko uwiązany,a dzieciak go kopie i wali w niego patykiem,matka w niebotycznych koturnach stoi 3 metry dalej pali papieroski i smieje sie z koleżaneczką,op**********m toto żeby dzieciaka pilnowała,poczekałam (40 MINUT) na włascicielke i opowiedziałam jej co sie działo z psem podczas jej zakupów. Gdyby ta ameba coś pyszczyła to bym ją sprała,na szczescie wzieła dzieciaka i oddaliła się pokracznym krokiem ze słowami "chodz oliwierku,chodz kochanie szybciutko" oliwierek kochany k****a mać