Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety ze skracającą się szyjką urodziłyście wcześniej?

Polecane posty

Gość AguśkaPuśka
Ja chce chociaż dociągnąć do 36 tc wtedy bede juz szczęśliwa i w miarę bezpiecznie bede sie czuć. Ale jeszcze musze uzbroić sie w cierpliwość. Mogę leżeć w domu ile sie da byleby do szpitala nie iść.

Gość AguśkaPuśka
Na szczęście jestem w domu (jeszcze) szyjka sie uspokoiła na razie. Oby tak dalej. Ponownie pytałam czy mam leżeć czy nie to znowu lekarz powiedział, ze bez przesady... :) Juz sama nie wiem, chyba go posłucham w końcu to lekarz ;) Oj jeszcze trochę tylko dlaczego to sie tak ciągnie...

Gość mmmbbb
No to super :) Ciesz się, że Ci tak lekarz mówi... Mój mi powiedział, że mam robić to co robiłam przez te 2 tygodnie - bo jest efekt ;) I jeszcze, że mam pamiętać, że im wyższa ciąża tym łatwiej o skurcze macicy i skracanie się szyjki. Więc, żebym się czasem nie rozkręcała... :D

Gość AguśkaPuśka
Mi tez powiedział, ze duży wpływ ma luteina która juz jestem chyba przesiąknięta :) Czasem zdarzają sie twardnienia brzucha ale juz nie tak intensywnie jak kiedyś. Zreszta to jakby zależało od dnia raz jest mniej innego dnia więcej hmmm...

Gość Gosc

Kobietki ja jestem w 32tyg ciąży to będzie moja 5cc i szyjki w ogole już nie mam 00 i zgładzono. A termin porodu mam na 22sierpien