Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy opiekowanie się kotem jest niemęskie?

Polecane posty

Gość gość

Z kim wolałybyście się r....chać? Z jakimś macho, który dopiero co wrócił z ustawki, wcześniejwszy poobijając ry..e kibolom czy z jakimś facetem, który opiekuje się kotem?

Gość gość
zdecydowanie z kimś kulturalnym, kto potrafi sklecić zdanie bez użycia wulgaryzmów

Gość gość
niemęskie to jest siedzenie na babskim forum

Gość gość
łobuzów się kocha, za grzecznych wychodzi

Gość gość
"zdecydowanie z kimś kulturalnym, kto potrafi sklecić zdanie bez użycia wulgaryzmów" Wszystkie tak mówicie, a w gimnazjach i liceach wszystkie latałyście za chłopaczkami, którzy szpanowali paląc papierosy i mówiąc wulgaryzmy. Później jak was tamci rzucają dla młodszych to sobie bierzecie do małżeństwa bogatych pantoflarzy i dalej fantazjujecie o gwałtach.

Gość gość
puknij się w ten głupi łeb

Gość gość
Tak, powinieneś go zjeść. Z kim wolałabym się ****ać? Z nikim. Mogę ewentualnie kochać się z mężczyzną w którym jestem zakochana, lub jeśli byłby to koniec związku, który się wypala, to mogę też uprawiać seks. Ruchanie się, to nie jest rozrywka dla mnie.

Gość gość
Kobiety nie chcą pisać, bo nie chcą cię dołować. Wrzuć filmik do internetu jak wrzucasz kota do pralki, a kobiety będą do ciebie walić drzwiami i oknami.

Gość gość
Koleś wyżej dobrze mówi

Gość Alohaohana
Kobiety mają różne charaktery, więc i potrzeby inne. Osobiście uważam, że "r*****ie się" jest dobre dla podpitych szczeniaków w dyskotekowym kiblu, a nie dla dojrzałych ludzi. I nie mylić tego z namiętnym seksem. A mówiąc o facecie, który opiekuje się kotem - to za krótki opis, wiesz? To oznacza, że jest troskliwy, ALE... może być pewnym siebie mężczyzną, który ma łagodne usposobienie albo pełnym kompleksów chłopcem, który nie radzi sobie z życiem. Więc napisanie, że dba o kota, to za mało.

Z kim wolałybyście się r....chać? Z jakimś macho, który dopiero co wrócił z ustawki, wcześniejwszy poobijając ry..e kibolom x eee nie zadaję się z patologią, więc nie miałabym okazji x czy z jakimś facetem, który opiekuje się kotem? x uważam, że nie ma nic słodszego niż facet trzymający w silnych ramionach kotka.... bądź tygryska:-p

Gość gość
Czemu niemęskie? ja uwielbiam facetów, którzy kochają zwierzęta. Brutale mnie nie kręcą :)

Gość gość
Gdyby do mnie zarywał jakiś cham,który znęca się nad zwierzętami... to kopa w ryj i w coś jeszcze.Nie cierpię brutalnych,sadystycznych facetów.Laski lecą na muzyków, u mnie w szkole tak było, albo na sportowców, a nie na takich byle jakich jak ten idiota.Autorze,jak umiesz grać na gitarze,perkusji itp,albo trenujesz karate to będziemy stać w kolejce do twojego łóżka