Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyzna nie cierpi po rozstaniu

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie...nieraz zazdroszcze Wam mężczyźni tej bezwględności w emocjach , że tak szybko zbieracie sie w garść..., Byłam 6 lat w związku nie chce opisywać całej histori. Nie jesteśmy już razem i nigdy nie będziemy. Ja się cała posypałam a on po 3 tyg.od rozstania śpi już z jakąś kobietą-:(

Gość gość
Fakt , szybciej się ogarniają. No cóż a ten chłopak cie po prostu nie kochał więc tylko cieszyć się trzeba , że z nim nie jesteś-:)

Gość gość
Pewnie Cię nie kochał i to zaczęło się dużo, dużo przed rozstaniem.

A dlaczego sie rozstaliście? Zapewne On już Cię nei kochał od dawna, stąd i nie przeżywa rozstania.

Gość gość
Nie kochał Cie ot co , bedzie dobrze i Tobie przejdzie - też to w życiu przechodziłam - czas zrobi swoje i bedziesz mieć go daleko w du.....pie-:)

Gość gość
mężczyzna nie cierpi po powstaniu, bo mężczyzna nie ma uczuć, no ale jak się nie ma serca to ciężko o uczucia...

Gość gość
Bo już wycierpiał swoje będąc w związku.

Gość Heniuś
To bardzo proste: facet więcej wnosi do związku (często wręcz tyra z babą na grzbiecie i holuje ją przez życie nic z tego nie mając), więc podczas rozstania on zyskuje a baba traci. Baba traci kasę i wsparcie emocjonalne oraz intelektualne a facet nagle ma: więcej kasy, więcej czasu a za to mniej stresu! Dlatego prawie wszyscy faceci których znałem (łącznie ze mną, hehe) po rozstaniach odżywali. Progres ozdrawiającego wpływu braku baby najlepiej było widać po wynikach w pracy :)

Gość gość
Gdyby miał dobrą kobietę to oczywiście by nie cierpiał.

Gość gość
bo nie kocha

Gość gość
Ale musicie przyznać, że po niektórych kobietach się cierpi. Ale to niezwykle rzadki przypadek.

Gość gość
jak kocha to cierpi

Gość autorkatematu
Aż taką złą partnerką nie byłam w: raczej standardowy związek , kłótnie jak to w normalnym związku . Co do kasy to Heniusiu się mylisz jestem niezależna : raczej finansowo nie odczuł różnicy więc nie o to chodzi. Po prostu mu się znudziłam -:( Ale to , że mnie nie kochał już później pewnie macie racje . Kiedyś byliśmy ze sobą szcześliwi.

Gość gość
Każdy mężczyzna różnie przechodzi rozstanie : ja się żuciłem w wir imprez , też poszłem do łóżka z pierszą lepszą . Co nie oznacza , że nie cierpiałem.

Gość gość
no na pewno cię bardzo ... bolał po tym ... . biedaczek :O

Gość gość
bo chłopaki nie płaczą

Gość gość
Nie cierpi bo juz od dawna mial inna na oku i chcial sie ciebie pozbyc :(

Gość gość
jak kocha to nie zostawia

Gość gość
Czasami rozstanie to jedyne słuszne wyjście, co jeżeli się kocha a każde ma inne podejście do życia? co wtedy, co jeżeli jedno drugiemu swoim zachowaniem działa na nerwy? i co dalej jak się skończy miłość w takiej relacji? niektórzy myślą że każdy do każdego pasuje a to nie prawda...

Gość gość
i tak to facet kocha w związku,kobieta tylko wymaga i krzywdzi

Gość gość
facet kocha... co za bzdura

Gość gość
facet daje kasę,urodę,przebojowość' kobieta wymagania,zdrady,znecanie sie psyhiczne i fizyczne ,brzydotę i zawyżone mniemanie o sobie

Gość gość
"Bo już wycierpiał swoje będąc w związku." dobre smiech.gifsmiech.gif fiku mogłabyś buc z brzydszym od siebie robolem? i jeszcze go podrywać i spełniać wymagania

Gość kobiety z Wenus ranią bardziej
słuchajcie, głupie dzifki gdyby nie fakt, że to wy rodzicie i znacie ten ból to nie wierzyłbym, że rozumiecie ból tak, ten po rozstaniu płacz w poduszkę? wolne żarty pisanie pamiętnika/bloga? jaja nie róbcie, bo nie macie NIE ZNACIE BÓLU PO ROZSTANIU albo jakieś namiastki, albo udawanie

Gość Zapomniana dziewczyna
Jestem kobietą, ale nie sądze zeby faceci mieli aż tak bardzo różne podejście do rozstania, trochę w życiu już przeżyłam i wiem sama po sobie że człowiek cierpi, myśli, rozpamiętuje i wspomina......, ale tylko wówczas jeżeli nam na kimś zależało, bo jeśli nie to przechodzi bez echa.

Gość gość
A dlaczego mają cierpieć jak oni nie mają żadnych uczuć skoro seks tylko się liczy dla nich przecíeż po to chodzą z dziewczynami a jak kobieta zakonczy związek to szuka nowego obiektu do seksu.

Gość gość
Dokładnie tylko sex się liczy. Nie ma co rozpaczać jak się kogoś nie kocha.

Gość gość
faceci szukaja tylko seksu