Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy cała jestem czerwona czuje że zaraz dostanę jakiegoś krwotoku

Polecane posty

Gość gość

Wzięłam długą kąpiel , a potem posmarowałam się kremem z Eveline slim extra 4d efekt rozgrzewający- na opakowaniu pisze że działa modelująco , że może wywoływać uczucie ciepła , ale ja posmarowałam tym brzuch i uda i czuje że zaraz się spalę.. Cała skóra jest czerwona , piecze jakby ktoś polewał mnie wrzątkiem , już dłużej nie wytrzymam !! Czuje jak w środku boli mnie brzuch , jak dotykam to strasznie , pomocy co mam robić : (((

Gość gość
wziąć krótką kąpiel

Gość gość
wszystko piecze mnie nawet w środku , czuje że zaraz pęknę, spalę się , straszny ból i pieczenie , proszę doradzcie coś szybko ! :( Dłużej chyba nie wytrzymam

Gość gość
no to masz problem

Przecież nie dostaniesz krwotoku z powodu jakiegoś kremu, możesz mieć reakcję alergiczną ale to na skórze, mało prawdopodobne żeby Ci się coś poważnego działo, więc się uspokój na początek. Zmyj to z siebie dokładnie, nawet jak już się wchłonęło, odczekaj z godzinę i zobacz czy przechodzi.

Gość gość
Zmyj to szybko stopniowo schladzajac woda az do zimnej I posmaruj czyms lagodzacym, moze byc nawet chlodne mleko, kefir. A jak nie przejdzie to do lekarza

Gość gość
I wypij wapno przeciwalergiczne

Gość gość
Nie zmyłam bo bałam się że po kontakcie z wodą będzie jeszcze gorzej , teraz już tak nie piecze , prawie przestało. Myślicie że powinnam go sobie odpuścić , wyrzucić go ? :( Na necie ma dobre opinie , niby rzeczywiście pomaga , i może piec na początku.

Gość gość
żałosna jesteś