Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie jakis przypadek ze facet zdradzil PRZEPIĘKNĄ KOBIETE

Polecane posty

Gość gość

bo ja w szoku jestem\moja kolezanka jest cudna..laska nie z tej ziemi..figurka i twarz ..jej twarz to polączenie w jednym jessici alby i moniki bellucci ...kazdy jej zazdrosci wyglądu i jak idzie ulica to sie wyroznia jak cholera...i okazalo sie ,że jej narzeczony zdradzal ja z babką ze swej pracy..a babka grubsza i duzo brzydsza...nie moge w to uwierzyc,ze taka laske mial a potrafil ja wystawić..czy tez znacie takie przypadki?

Gość gość
Tak, Eve Longorie zdradzal maz koszykarz z jakimis nastolatkami.. Czego jej brakowalo?

Gość gość
tak cheryl cole

Gość gość
ale wy wymieniacie gwiazdy..ja mowie o realnym zyciu :)ewie brakowalo piersi...plaska jak deska..wiec koszykarz na bank znalazl lepsza i cycata blondi..

Gość gość
powiem Ci na przykładzie: lubisz lody, dajmy na to waniliowe? A nie obrzydłyby Ci gdybyś je miała jeść codziennie przez całe lata. W końcu miałabyś ochotę na czekoladowe i zdradziła waniliowe. Ot i cała tajemnica

Gość gość
facet lubi jak kobieta dobrze gotuje Dobrze gotowała?

Gość gość
No tak ale gdyby te waniliowe lody potrafiły zrobić pyszny bigos i nie tylko to ciężko byłoby je tak porzucić-prawda?

Gość gość
No..a GDYBY TE LODY PODZIELAŁY JEGO ŻYCIOWE PASJE I miały podobny światopogląd to już w ogóle ciężko tak zostawić skarb taki.

Gość gość
kalkulacja

Gość gość
moze poza uroda ta pani w niczym temu panu nie odpowiadała? Stwierdził Jak mam bzykać śliczną kłodę to wolę brzydką dzifkę pobzykać a o reszcie i tak mogę tylko pomarzyć więc nie wiele tracę!

Gość gość
gość dziś aleś ty głupia,jak spotka dziwkę na swojej drodze,to jak pies pójdzie w długą,bo myśli k*****m a nie żołądkiem

Gość gość
gdyby facet był porządny kochałby ją,,to nigdy nie polazłby za dziwką,suka dała,a pies wziął trafiło się ślicznotce łajno moralne

Gość gość
a co gwiazdy to nie zycie? Tacy sami ludzie jak my z problemami, tyle ze rozpoznawalnie.

Gość gość
Tak. Moj facet mnie zdradzal, jestem ladna, kazdy mi to mowi. Jak wyszlo, wszyscy byli w szoku. Jeszcze z tlusta krowa.

Gość gość
Jak kiedyś zobaczyłam zone mojego klienta to mi szczeka opadła,mówił ze jest ładna,ale ze aż tak ? Tylko ze zawsze mi mówił ze loda robię doozo lepiej niż jego zona .

Gość gość
11:59prostytutko, jestes w końcu profesjonalistką w swojej branży za darmo pieniedzy nie bierzesz-duma k***y nie pozwoliłaby ci,prawda?

Gość gość
Ja przynajmniej nie biorę całej wypłaty by potem mówić ze mnie głowa boli :D

Gość gość
to powinna się cieszyć, jest ładna znajdzie spokojnie lepszego. Tylko niech nie bierze już byle ochłapu tylko faceta przystojnego, dobrego i z kasą. Niech szuka na swojej półce a nie wśród odrzutów

Gość gość
Ładna miska jeść nie daje

zdrada - "każdemu może się zdarzyć" . ważne jest co później .. każdy ma chwile słabości - lecz liczy się to - czy to zrozumie .. czy zrozumie co jest dla niego najważniejsze